Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Στα Εκπαιδευτήρια ΞΥΝΗ

 Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (Λουδοβίκου 1, Πλατεία Οδησσού), ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Πειραιά, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και ταυτόχρονα βράβευσε τον Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ για το Κοινωνικό και Χριστιανικό Έργο που επιτελεί.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα από μαθητές, καθηγητές της των Σχολών ΞΥΝΗ, Πειραιώτες και φίλους, ό Ιδιοκτήτης του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΞΥΝΗ κ. Σοφοκλής Ξυνής, μίλησε για το μεγάλο έργο που επιτελείται στον οργανισμό και έπλεξε το εγκώμιο του κ. Σεραφείμ, τον οποίο τιμά και σέβεται ιδιαίτερα όλος ο Πειραιάς, αναγνωρίζοντάς τον ως Πνευματικό Πατέρα και Οδηγό.

Μεταξύ των παρισταμένων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Πειραιά π. Νήφωνα Καπογιάννη, ο οποίος ευλόγησε την πίτα και παρέλαβε για λογαριασμό του Δεσπότη κ. Σεραφείμ την τιμητική διάκριση, τον Αρχιδιάκονο π. Χρήστο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Ξυπολιά, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Ιωσήφ Βουράκη, τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Μητρόπολης Πειραιά κ. Δημήτρη Αλφιέρη.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων των Σχολών Ξυνή κ. Χριστίνα Κλεισάρη και αρίστευσε.
Κομμάτια πιτών φτιαγμένων από τους μαθητές των Σχολών μοιράστηκαν σε όλους και ήταν ομολογουμένως γευστικότατες.
Ευχόμαστε υγεία και καλή πρόοδο των εργασιών των σχολών ΞΥΝΗ.

Ελένη Κανατσέλη