Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Κοπή Πίτας στους Λάϊονς Πειραιά

 Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 στον ζεστό και φιλικό χώρο του «Καφέ και Χαμόγελο» Αλκιβιάδου 137 Πειραιά, η Λέσχη Lions Πειραιάς Κέντρο, έκοψε την πίτα της και ταυτόχρονα δέχτηκε ένα ακόμα νέο μέλος της, την κ. Ζησιμάτου, σύζυγο του Προέδρου του Εμπορικούς Συλλόγου Πειραιά.
Η L. Λέλα Τσουνιά, Πρόεδρος της Λέσχης, αφού ευχήθηκε «Καλή Χρονιά» και είπε τις ευχές της στο νέο μέλος, έκοψε την πίτα και την μοίρασε μαζί με τα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου στα υπόλοιπα μέλη, τους φίλους και τους καλεσμένους.
Ανάμεσα στους παρευρισκομένους διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Επίτιμο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάκη Κουβάτσο, την Πολιτευτή και Πρόεδρο του Εθνικού Δικτύου Ασφάλειας, Προστασίας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδιών, Εφήβων και Οικογένειας κ. Μίνα Σαμαρά, τον Υπεύθυνο Υγείας Περιοχής Πειραιά κ. Περικλή Αλεβίζο, τον Στοχαστή κ. Τάσο Μπούχλα, τον κ. Γιώργο Σκανδάλη.
Οι Λάϊονς είναι μια εξαιρετική οργάνωση που πολλά προσφέρει στον Πειραιά και έχει μέλη της δραστήριους Πειραιώτες, με αποτέλεσμα να είναι πάντα αγαπητή γιατί προσφέρει πολλά.

Δημήτρης Κανατσέλης