Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Η κοπή της πίτας του Ο.Δ.Ε.Γ. Πειραιώς

 Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014, ο Όμιλος Πειραιώς για τη Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο παραθαλάσσιο Κέντρο του «Τσάκου», στην Πειραϊκή.
                      Ο Πρόεδρος κ. Γ. Παυλίδης, καλοσώρισε τα Μέλη και τους Φίλους του Ομίλου και ευχήθηκε Καλή και Δημιουργική Χρονιά για όλους. Στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στις δραστηριότητες, στους στόχους καθώς και και τις προτεραιότητες του νέου Δ.Σ. του Ομίλου.

                      Επισήμανε, ότι η προσπάθεια συνεχίζεται παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, και ότι φιλοδοξία του Δ.Σ. είναι «οι εκδηλώσεις να ταυτίζουν το όνομα του Ομίλου με την ποιότητα» και ζήτησε, ο Όμιλος, να τύχει της ιδίας αντιμετώπισης με άλλα συλλογικά σχήματα, με κριτήριο την σοβαρότητα,  και την ανιδιοτέλεια που διακρίνει τις ενέργειές όλων των μελών του.
                      Ευχαρίστησε όλα τα Μέλη και τους Φίλους του Ομίλου, για την συνδρομή τους και τόνισε την ανάγκη της παρουσίας και της συμμετοχής τους, στις εκδηλώσεις, και γενικά στις δραστηριότητες και με την άσκηση κριτικής αλλά και με προτάσεις.
                      Στην συνέχεια, ο Πρόεδρος κάλεσε τα μέλη του Δ.Σ. να προσέλθουν για την κοπή της Πίτας, την οποία ευλόγησε ο π. Γεώργιος Καλαμάρης.
                      Ακολούθησε η κοπή της Πίτας και αμέσως μετά, ο ποιητής Αντώνης Ζαρίφης, απάγγειλε τρία ποιήματα «αλλά χωρίς σημαία ευκαιρίας…», τα δύο του Στέλιου Γεράνη και ένα δικό του.
Η μέριμνα και η ευθύνη της οργάνωσης ανήκε στην κ. Αμαλία Λεοντακιανάκου, φύλακα-άγγελο και «ψυχή του Ομίλου», όπως την αποκάλεσε ο πρόεδρος.
Την ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ.κ. Παναγιώτης Μελάς και Κ. Κατσαφάδος και ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Πρόεδρος του «Ζήνωνος» κ. Βασ. Βουλγαρίδης, η τ. Πρόεδρος του Πειραϊκού Συνδέσμου κ. Φερ. Θεοχάρη, η τ. Πρόεδρος του «Ζήνωνος» κ. Αγγ. Μπουλιέρη, ο Δικηγόρος κ. Ευάγγελος Δήμοβιτς με τη Σύζυγό του, ο Εκπαιδευτικός κ. Θοδωρής Καναβάρης, η Χαρισματική κ. Τούλα Μπούτου, ο Ηθοποιός κ. Μανώλης Δεστούνης, η κ. Δήμητρα Αδαμοπούλου.

Ελένη Κανατσέλη