Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά Να πληρωθούν γιατροί του ΕΟΠΥΥ

Από επιστολή στον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ
Η ανοχή μας για την μή εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς τους συμβεβλημένους ιατρούς εξαντλήθηκε! Αν εντός της εβδομάδος δεν αποπληρωθούν και οι ληξιπρόθεσμες και οι τρέχουσες οφειλές, θα προβούμε σε κάθε νόμιμη διαδικασία.
Θεωρούμε ότι οι Διοικήσεις πρέπει να έχουν συνέχεια και συνέπεια. Δεν μπορούν πλέον οι Ιατροί να ανέχονται τον κακοπληρωτή Δημόσιο παράγοντα και να στερούνται επί μήνες-έτη την αποζημίωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους (για τις οποίες ο Έλληνας Πολίτης έχει καταβάλλει εισφορές), ενώ οι ίδιοι ως Διοικητικά όργανα (Πρόεδροι – Μέλη ΔΣ κλπ.) να απολαμβάνουν των αποδοχών τους. 
Η χρηστή Διοίκηση είναι υποχρέωση όλων, το ίδιο και η αποζημίωση υπηρεσιών πολύτιμων, όπως είναι αυτές της Υγείας.
Όσον αφορά δε τις Ελεγκτικές εταιρείες, ενώ εσείς έχετε την ευθύνη του ελέγχου, επιβαρύνετε με ένα ακόμα εισπρακτικό «χαράτσι» τους Ιατρούς, υποχρεώνοντάς τους «ανορθόδοξα» να συμβληθούν με τις εταιρείες αυτές, τις οποίες εσείς εγκρίνατε, εσείς προσλάβατε, εσείς χρεώσατε στους Ιατρούς, (αφήνοντας ανοικτό το ποσό των αποζημιώσεων ως υποχρέωση μεταξύ Ιατρών και Ελεγκτικών εταιρειών).

Έχετε την υποχρέωση και τη δυνατότητα να προβείτε σε οποιαδήποτε υπέρ των συμφερόντων σας ελεγκτική διαδικασία,  πληρώνοντας όμως εσείς και όχι να την μεταβιβάζετε σε άλλους! Εκείνοι που κατήργησαν την θεώρηση-έγκριση των εξετάσεων, ας κληθούν να πληρώσουν και τα αποτελέσματα των αποφάσεών τους!