Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

Με Ευλάβεια και πίστη η γιορτή του Αγίου Βασιλείου Πειραιά


Η Εορτή του Αγίου Βασιλείου στο Ναό του Αγίου Βασιλείου Πειραιά γίνεται πάντοτε με μεγάλη λαμπρότητα, λόγω και του νέου έτους που ξημερώνει.
Προσήλθαμε και φέτος παραμονή της Γιορτής του Αγίου, 31 Δεκεμβρίου, να προσευχηθούμε και να ζητήσουμε ως δώρο από τον Άγιο την Υγεία μας και την Υγεία την καλή όλου του κόσμου.
Στις τελετές του Εσπερινού και της αρτοκλασίας χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, βοηθούμενος από Ιερείς και διακόνους της Μητρόπολης.

Μεταξύ των πιστών διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Βουλευτή κ. Τάκη Μελά, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στέφανο Χρήστου, τον Υπαρχηγό του Λιμενικού Σώματος Ναύαρχο Δημήτρη Τσιαδή, τους κ.κ Προέδρους, Μιχάλη Τσιφάκη των Καταναλωτών Ελλάδας, Γιάννη Σπυράκη του Συνδέσμου Προστασίας Περιβάλλοντος Πειραιά, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Καθαριότητας κ. Γιάννη Αληφραγκή, τον Υπεύθυνο Τύπου του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου «Εν Πλώ» κ. Γιώργο Τατσόπουλο, την Υπεύθυνη Καλλιτεχνικών του Αγίου Κων/νου κ. Βίκυ Τατσοπούλου, τις κυρίες Χρυσούλα Χυτήρη, Ευμορφία Χριστοφή, τον Άρχοντα Πρωτοψάλτη κ. Ζαχαρία Κοντοφρύδη, που αγαλλίασε την ψυχή με την ψαλμωδία του, τον πρώην Γραμματέα της ΝΟΔΕ κ. Τάκη Μάλαγα, τους κ.κ Σωτήρη Γκούβελο, Γιάννη Ναούμ, Γιώργο Ρούκα.

Ακολούθησε κέρασμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού όπου είχαμε την ευκαιρία να ευχηθούμε ο ένας στον άλλο για τη νέα χρονιά.
Ευχόμαστε και του χρόνου να βοηθήσει ο Άγιος Βασίλειος νάμαστε καλά και προσέλθουμε και πάλι στη γιορτή του.
Να ευχαριστήσουμε τους Ιερείς του Ναού και ιδιαίτερα τον προϊστάμενο π. Δημήτριο Καραλή για την τάξη που επικρατεί πάντοτε στο Ναό και το μεγάλο έργο που επιτελεί στην Ενορία του.

Νίκη Παπουλάκου