Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Μας κυβερνούν αστοιχείωτοι

Γίναμε όλοι για τον κάδο των Αχρήστων. Διότι αν είχαμε σοβαρούς πολιτικούς με πείρα και γνώση και ανάλογη μόρφωση, δεν θα υπήρχαν τόσο επικίνδυνα προβλήματα για τη χώρα. Αστοιχείωτοι όλοι στο θέμα Μακεδονίας και Θράκης. Αστοιχείωτοι όλοι στις ιστορικές συνθήκες. Άραγε μελέτησε κανείς το Δίκαιο της θάλασσας, τη Συνθήκη της Λωζάνης; (την κατάργησαν). Άνοιξαν ποτέ τα νομοσχέδια να δουν ότι από την πλούσια ανταλλάξιμη περιουσία, έχουμε να λάβουμε; Αγνόησαν ότι τα υπό την γην αντικείμενα, δεν υπάγονται στο νόμο της ανταλλαγής; Έχουμε να λάβουμε από τα μεταλλεύματα στην πλούσια γη του Πόντου. Όμως δεν ασχολείται ουδείς.
Εμείς εδώ τα δώσαμε όλα. Το είπε ο Γέρος του Μωριά, μα και ο Καραϊσκάκης. Δώσαμε τα επί της γης αλλά και τα υπό της γης. Δώσαμε θάλασσα, ήλιο και αέρα. Δωρεάν εδώσαμεν, ποτέ δεν ελάβαμεν. Για μία θέση στη βουλή, πουλήσαμε πατρίδα και ψυχή. Που πάμε ρε παιδιά; Ανάθεμά σε Έλληνα, θυμίσου αυτή την ώρα, αν δεν σηκώσεις την πυγμή, την έθαψες την χώρα.
Υ.Γ.: Με χρηματική εγγύηση (λέξη της εποχής)
Αφού ποτέ λογαριασμοί στη χώρα δεν θ’ ανοίξουν, πάντα για φτώχεια θα μιλούν. Κι όλοι θα κλαίνε τώρα. και με ευρώ και αριθμούς και άφθονο μελάνι, βγαίνουν όλοι ελεύθεροι από το μπορδελοχάνι.

ΟΛΓΑ ΚΥΡΙΤΣΗ