Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Δήλωση Κατηγορουμένου, Δημητρίου Μουζακίτη

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος Δημήτριος Μουζακίτης του Γεωργίου με αριθμό ταυτότητας ΑΖ 638314 Δημοσιογράφος και εκδότης της Εφημερίδος «Η Φωνή της Αλήθειας» δηλώνω ότι όλα όσα κατά καιρούς έχω γράψει στην εφημερίδα μου εναντίον του Πανοσολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Δανιήλ Ψωΐνου, είναι ψευδή, συκοφαντικά και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Πρόκειται για ακέραιο άνθρωπο, εντιμότατο και άριστο κληρικό, ανεπιλήπτου ήθους, ο οποίος κυριολεκτικά κοσμεί την Πειραϊκή Εκκλησία και τον Ιερό προσκυνηματικό και Καθεδρικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Πειραιώς, τον οποίον επάξια διακονεί.

Έπεσα θύμα παραπληροφόρησης κακόβουλων και φθονερών ανθρώπων. Ζητώ όχι επτάκις αλλά εβδομηκοντάκις επτά συγγνώμη από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμ. Δανιήλ Ψωΐνο. Δηλώνω δε ότι θα άρω όλες τις συνέπειες των συκοφαντικών και ψευδών δημοσιευμάτων, δημοσιεύοντας στην εφημερίδα μου εις την πρώτην σελίδα, εις περίοπτον θέσιν την παρούσα δήλωσή μου αποκαθιστώντας την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Πειραιάς 13-1-2014, ο Δηλών, Δημήτριος Γ. Μουζακίτης
Βεβαιούται το γνήσιο της υπογραφής του Δημητρίου Μουζακίτη, Πειραιάς 13/1/2014, ο Βεβαιών Δικηγόρος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΔΟΡΟΒΙΤΣΑΣ