Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Στον Ζήνωνα

 Ο Φυσιολατρικός, Πολιτιστικός Σύνδεσμος ΖΗΝΩΝ την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου έκοψε την πίτα του, στα γραφεία του, Κολοκοτρώνη 80 στον Πειραιά, σε ένα χώρο που γέμισε ασφυκτικά από μέλη και φίλους.
Από τα σωματεία που σφύζουν ζωής ο Ζήνωνας, με μεγάλη δραστηριότητα στον τομείς, των Εκδρομών, του Πολιτισμού, της Κοινωνικής Προσφοράς, του Περιβάλλοντος κλπ. Ένα σωματείο που συνέχεια βρίσκεται στο προσκήνιο και με τις άρτια οργανωμένες εκδηλώσεις του.

Η κοπή εξελίχθηκε σε γιορτή με πολλά και σπιτικά εδέσματα, καλή μουσική και θέληση για να περάσουμε καλά.
Την Πίτα έκοψε ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Βουλγαρίδης με τη βοήθεια του Διοικητικού του Συμβουλίου, την Αντιπρόεδρο Όλγα Βογιατζή, τον Γενικό Γραμματέα Σπύρο Μπήτρο, τον Φραγκίσκο Ξενίτη, την Μάγδα Κισσιώτου, τον Σταύρο Τσιλιβάκο, τον Γιώργο Συντιχάκη κ.α.
Μεταξύ των παρισταμένων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, την Πρώην Πρόεδρο του Ζήνωνα κ. Αγγελική Μπουλιέρη, τους Εκπαιδευτικούς κ.κ Ανδρέα Δημάκη, Γεωργία Μπαλή, την Λογοτέχνιδα κ. Ελένη Αντωνάκου, τον Επιχειρηματία κ. Γιάννη Ηλία, την κα Ντίνα Τρουπιώτη, τον Ποιητή, Μουσικό και Θιασάρχη Θεάτρου Σκιών κ. Μανώλη Λαουτάρη, τον πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Μουσείου Μάνης «Μιχάλη Κάσση» κ. Νίκο Ανδρεάκο, τον Μουσικό κ. Δημήτρη Λαουτάρη, τον Ζωγράφο κ. Γιάννη Μπαλτατζή, τον κ. Σάββα Λεπτουργίδη.

Παναγιώτης Κανατσέλης