Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Στο Γηροκομείο Πειραιά

 Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ, ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, Πρόεδρος της Εφορείας του Γηροκομείου Πειραιά και τα Μέλη αυτής διοργάνωσαν εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Γηροκομείου, στην αίθουσα εκδηλώσεών του, (Γρ. Λαμπράκη 41) στον Πειραιά.
Γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα με τους καλεσμένους και τους προσελθόντες Πειραιώτες που τιμούν και σέβονται το καλό αυτό ίδρυμα της πόλης.

Ανάμεσα στους παρόντες διακρίναμε, εκτός των άλλων και, το ΔΣ του Γηροκομείου, Αντιπρόεδρο Βασίλη Βενέτη και μέλη, Σταυρούλα Νιαρχάκου, Στέλιο Γαϊτανάρο, τους Βουλευτές κ.κ Τάκη Μελά, Κώστα Κατσαφάδο, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ Σήφη Βουράκη, Αντώνη Καλογερόγιαννη, Γιάννη Παππά, Γιάννη Αγγελόπουλο, τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάκη Κουβάτσο, τους κ.κ Προέδρους, Αναστασία Αναγνωστοπούλου – Παλούμπη του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος, Βαρβάρα Ανεμοδουρά του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Γιάννη Σπυράκη του Συνδέσμου Προστασίας Περιβάλλοντος, Παναγιώτη Χαρατζόπουλο του Συνδέσμου Επιστημόνων Πειραιά, την Κοινοτική Σύμβουλο κ. Λίνα Αθανασίου, τον Επιμελητή του Γηροκομείου κ. Κώστα Σταυρόπουλο, τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Μητρόπόλης Πειραιά κ. Δημήτρη Αλφιέρη, τον Δικηγόρο κ. Αργύρη Δήμοβιτς, την κ. Αργυρώ Αρβανιτοπούλου, τον Καθηγητή Πανεπιστημίου και μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Δρ Παναγιώτη Δέγλερη, τον κ. Βασίλη Παρτσινέβελο.
Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλή χρονιά.

Γιώργος Κανδεράκης