Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει.


Έτσι εύχομαι σε όλους τους Γιάννηδες της εφημερίδας Χρόνια καλά, πολλά, δημιουργικά κι ευτυχισμένα. Αρχίζω από κ. Γιάννη Κανατσέλη. Αγωνίστηκε με πείσμα και μας έδωσε τη Φωνή των Πειραιωτών».
Στη νέα γενιά δημοσιογράφων που έρχεται από τις οικογένειες Κανδεράκη – Κανατσέλη, να έχουν πάντα επιτυχία στα ΜΜΕ της χώρας μας. Όσο για τον Γιάννη τον ποδοσφαιριστή, του εύχομαι τα εξής: Η μπάλα να έχει πάντα = μπάλα – κλωτσιές – πρωτιές. Όλα να πηγαίνουν με επιτυχίες.

Στον αγαπητό Γιάννη Παππά, πολλές ευχές. Οι ασχολίες του, είναι πολλές. Έτσι τον βλέπουμε όλο και λιγότερο. Ελπίζουμε ο χάρακας και ο γραμμοσύρτης να του αφήσουν λίγες ελεύθερες ώρες, να τον δουν και οι φίλοι.
Τον ακούραστο παπά Γιάννη μας, που δίδει κάθε μέρα αγώνες για την εκκλησία μας εδώ στο Νέο Φάληρο. Ευχόμαστε καλή χρονιά, χρόνια πολλά. Να είναι ευτυχισμένος κοντά στην οικογένειά του. Πάλι καλά τα καταφέρατε παπά –Γιάννη μας, φτιάξατε τη στέγη και όλα λειτουργούν σωστά, χωρίς να καταστραφεί τίποτα, από την ωραία αγιογραφία του Ναού μας.

ΟΛΓΑ ΚΥΡΙΤΣΗ