Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Ομιλία Μερόπης Σπυροπούλου στον Πειραϊκό Φάρο Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

 Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 6.30 μ.μ, ο Πειραϊκός Φάρος (Πραξιτέλους 173), έκοψε την πίτα του και ταυτόχρονα πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Με τι μετριέται η ζωή;», με εισηγήτρια την κα Μερόπη Σπυροπούλου – ομότ. καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών.
Εξαιρετική και γλαφυρή όπως πάντα η κ. Σπυροπούλου, δεν άφησε πτυχή του θέματος που να μην μας το αναλύσει σχολαστικά και με αγάπη. Στη συνέχεια και αφού έλαβε τα χειροκροτήματα όλων μας, κόπηκε η πίτα του Πειραϊκού Φάρου και όλοι πήραμε ένα κομμάτι για ευλογία.

Για το καλό της χρονιάς κληρώθηκαν και αρκετοί λαχνοί με καλά δώρα και μας συγκίνησε αυτή η ωραία χειρονομία του Διοικητικού Συμβουλίου του Φάρου.
Χαιρετισμό και λίγα λόγια χαράς μας απηύθυνε και η Πρόεδρος του Πειραϊκού Φάρου κ. Μαρία Μιχαλακοπούλου.
Ανάμεσα στο πολυπληθές ακροατήριο διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Ιατρό κ. Πολύκαρπο Παπασπηλιόπουλο, τις κυρίες, Σοφία Λαμπρινού, Ντίνα Τρουπιώτη, Ευαγγελία Συντιχάκη, τους Εκπαιδευτικούς κ.κ Αχιλλέα Παπουτση, Ανδρέα Δημάκη, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Πάνου, τους Επιχειρηματίες κ.κ Γιάννη Ηλία, Παναγιώτη Πρεδάρη, τους κ.κ. Βασίλη Παρτσινέβελο, Γιώργο Λαθούρη, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας Περιβάλλοντος Πειραιά κ. Γιάννη Σπυράκη.

Ελένη Κανατσέλη