Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

Ο π. Ανανίας Κουστένης


Στις 7 Δεκεμβρίου, στον Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου του Πειραιά, ο π. Ανανίας με ένα ανεπανάληπτο θρησκευτικό κήρυγμα, αλλά και με απλές κουβέντες, έκλεισε τις θλιβερές ιστορίες, για την πρωταθλήτρια της δυστυχίας. Και τούτη είναι πλέον η επταδικημένη Ελλάδα μας.
Ο π. Ανανίας Κουστένης, είναι ρήτωρ από τους ελάχιστους που σφράγισαν το 2015. Είναι βιβλική μορφή και μας εμπνέει εμπιστοσύνη. Μας προτείνει και μας προτρέπει, ότι η πίστη (στον Μοναδικό Θεό) με αγώνες, με θυσίες, με υψηλά ιδανικά, να απαιτούμε πάντα μεγάλες προσδοκίες, από κάθε Έλληνα. Ο Έλληνας γράφει γνώση και ιστορία. Από τον καιρό που ο Θεός έπλασε τον κόσμο, πάντα ο Μοναδικός Θεός βρίσκεται παντού φύλακας και προστάτης σε όλους εμάς του αμαρτωλούς. Αργεί αλλά δεν λησμονεί.
Ο πατήρ Ανανίας Κουστένης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ηρωϊκή Δημητσάνα. Είναι πολύ μορφωμένος. Μελετά θεωρείς και νομοθεσίες θρησκευτικές και ζητά απαντήσεις με αποδείξεις σε δύσκολες θεωρίες, που είναι πέρα από τα σύνορα κάθε σκέψης. Έχει το μέγα αγαθό της ρητορικής τέχνης. Έχει πολλές γνώσεις σε όλους τους τομείς. Προτιμά όμως να παραμένει, ο απλός και ταπεινός πατήρ Ανανίας. Τον παπά που αγαπήσαμε όλοι παρακολουθώντας τις ομιλίες του.

ΟΛΓΑ ΚΥΡΙΤΣΗ