Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

Δήμος Σαλαμίνας....Επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο ΑθηνώνΤην Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013 ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιάννης Τσαβαρής, επισκέφθηκε μαζί με συνεργάτες τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο στο γραφείο του στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για θέματα που άπτονται του θρησκευτικού ενδιαφέροντος και αφορούν στο νησί μας και στις ανάγκες του. Για άλλη μια φορά τον ευχαρίστησε για την τιμή που έκανε στον κόσμο της Σαλαμίνας, αφού ως γνωστόν επισκέφθηκε το νησί και πρωτοστάτησε στη δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα «Σαλαμίνια 2013» τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται εδώ και μήνες για τη σύσταση ενορίας του Ιερού Ναού Αγίας Φωτεινής στο Συνοικισμό Φοίνικα, παραδίδοντάς του τον πλήρη φάκελο με τα ιστορικά στοιχεία.

Ο Μακαριότατος, αφού ευχαρίστησε, δεσμεύτηκε να φροντίσει σχετικώς αλλά και να τιμήσει ξανά το νησί με την ενεργό παρουσία του στο άμεσο μέλλον.