Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Στην Ένωση Καταπολιανών Αμοργού

 Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου η Ένωση Καταπολιανών Αμοργού έκοψε την πίτα της στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χατζκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας Πειραιά και συγκέντρωσε δίπλα της πολλούς φίλους και μέλη της.
Μέσα σε ένα κλίμα πραγματικής χαράς οι κάτοικοι της Αμοργού είχαν την ευκαιρία να δουν τους φίλους από τα παλιά και να θυμηθούν όμορφες στιγμές της ζωής τους, τρώγοντας 
σπιτικά φαγητά και πίνοντας κρασιά του νησιού τους.


Ανάμεσα στους παρισταμένους διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Βουλευτή κ. Τάκη Μελά, τον Δήμαρχο Αμοργού κ. Νικήτα Ρούσσο, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μικρών Κυκλαδονήσων κ. Πασχάλη Συρίγο, τον Ιεροψάλτη κ. Κώστα Θεοδωράκη, τον Επιχειρηματία κ. Μιχάλη Κωβαίο.
Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, την Πρόεδρο κ. Λίτσα Άρη – Πρέκα, την Αντιπρόεδρο κ. Άννα Γαβαλά, τον Γενικό Γραμματέα κ. Αντώνη Παλαιολόγο, την Ειδική Γραμματέα κ. Μαριέτα Πρασίνου, την Έφορο κ. Άννα Πρασίνου, τον Ταμία κ. Κων/νο Μαύρο, το Μέλος κ. Άννα Γιαννάκου – Πάσχου, την Πρόεδρο και τον πρώην Πρόεδρο των Απανταχού Κιμωλίων «Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ» κ.κ. Μαρία Λογοθέτη, Γιάννη Βεντούρη.
Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ με πολύ κέφι.
Ευχόμαστε πάντα υγεία και πρόοδο σε όλους.

Ελένη Κανατσέλη