Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Φρενάρεται η ανάπτυξη


Η ιστορία του παλιού Πόνυ είναι πονεμένη, αφού εκείνοι που θέλουν να μας πωλούν τα δικά τους αυτοκίνητα, δεν επέτρεψαν ποτέ να ολοκληρωθεί η επένδυση της ΝΑΜΚΟ, στο Λιμνότοπο Κιλκίς.
Το ίδο έγινε και με το εργοστάσιο του Θεοχαράκη, στο Βόλο, που δεν επετράπη να μετεξελιχθεί σε μια σύγχρονη ελληνοϊαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία, όπως έγινε με την TOYOTA-SABANCI στην Τουρκία.

Τώρα έρχεται το Πόνυ 2. Να δούμε, θα αρχίσουν και πάλι τις τρικλοποδιές, όχι οι ξένοι, οι ελληνόφωνοι υπάλληλοι του ελλαδικού κράτους!
Αυτή η προσπάθεια που έγινε εδώ και κοντά πενήντα χρόνια για την πλήρη αποβιομηχανοποίηση της Ελλάδας, ήταν καταστροφική και μας έφερε στο σημείο να μην παράγουμε σχεδόν τίποτα και να εξαρτώμεθα εξ ολοκλήρου από το εξωτερικό σε προϊόντα βιομηχανίας και όχι μόνο αφού όλα σήμερα έχουν μια αλληλεξάρτηση και η απουσία βιομηχανικής παραγωγής μας αναγκάζει εισάγουμε ακόμα και τυποποιημένα αγροτικά προϊόντα, τα οποία πολλές φορές είναι Ελληνικής παραγωγής.
Η Ελλάδα που είχε από, τις καλύτερες βιομηχανίες οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, τις πλέον άριστες φαρμακοβιομηχανίες, τα καλύτερα ναυπηγεία, τις πιο δυναμικές κατασκευαστικές εταιρίες, τις αρτιότερες βιομηχανίες υφασμάτων και κλωστηρίων κλπ, ήρθε στο σημείο μηδέν γιατί έτσι το ήθελαν όλες οι Κυβερνήσεις της των τελευταίων ετών, που συνέθλιψαν και διέλυσαν τα πάντα.