Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Στη ΧΕΝ Πειραιά


Την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 η ΧΕΝ Πειραιά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην αίθουσά της (Ηρ. Πολυτεχνείου 82). Την εκδήλωση πλαισίωσε το μουσικό σύνολο «Διθύραμβος» με μαέστρο την κα Δέσποινα Σκουλάξενου.
Μια πολύ ωραία κοπή πίτας με αρκετό κόσμο που διασκέδασε με τους καλούς χορωδούς, την μαέστρο και την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε.

Παρών το Διοικητικό Συμβούλιο της ΧΕΝ, Αντωνία Ξενακούδη Πρόεδρος, Ευαγγελία Χαμπιλού Αντιπρόεδρος Α΄, Κική Φουστέρη Γενική Γραμματέας, Χριστίνα Κολοβού Ταμίας, Ελένη Μαθιού Έφορος, και τα μέλη Ρεβέκκα Δημητριάδου, Μαίρη Σταυροπούλου, Μαριλένα Καβακάκη, Λία Σοϊλεμέ.
Παρέστησαν, εκτός των άλλων και, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάκης Κουβάτσος, οι κ.κ Πρόεδροι, Μαίρη Τσανάκη του Πειραϊκού Συνδέσμου, Όλγα Παΐζη της Παιδικής Στέγης, Γιάννης Σπυράκης του Συνδέσμου Προστασίας Περιβάλλοντος Πειραιά, ο Επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος κ. Τάσος Σταμπουλίδης, οι κ.κ Γιάννης Ηλίας, Νίκος Λακαφώσης, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ» κ. Κέρυ Μακρογαμβράκη, η κ. Ευαγγελία Συντιχάκη, ο κ. Βασίλης Παρτσινέβελος.
Ευχόμαστε και του χρόνου νάχουμε υγεία και να βρεθούμε και πάλι στην κοπή της πίτας της ΧΕΝ.

Νίκη Παπουλάκου