Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

Η Σημαία μας

Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς σαυτή την ωραία φωτογραφία! Τα παιδιά του ΦΟΙΝΙΚΑ της Πειραϊκής, που παίζουν μπάσκετ, την απέραντη θάλασσα που δημιουργεί ένα υπέροχο φόντο ή την Ελληνική Σημαία που κυματίζει περήφανα και βλέπει δακρυσμένη τα παιδιά τής Ελλάδας να αθλούνται και να αγωνίζονται;
Εμείς μένουμε στη Σημαία, η οποία είναι και η πλέον παραμελημένη των δύσκολων ημερών που διάγουμε, αφού σε όλο και λιγότερα δημόσια κτήρια την βλέπουμε να μας χαμογελά χαρούμενα.

Το κακό είναι ότι αυτή η εγκατάλειψη της Σημαίας, η οποία είναι το ισχυρότερο σύμβολο του έθνους, μα λυπεί αφάνταστα και μας προκαλεί δάκρυα. Γιαυτή τη σημαία έχουν χύσει το αίμα τους εκατομμύρια Έλληνες και για την υπεράσπισή της έχουν βραβευτεί πολλοί ήρωες.
Φαίνεται όμως ότι η Οικονομική Κρίση δεν μας αφήνει πλέον να ανοίξουμε τα μάτια και να δούμε ότι για να την ξεπεράσουμε πρέπει να αποκτήσουμε και πάλι αξιοπρέπεια και η αξιοπρέπεια ξεκινά από την αγάπη για την πατρίδα, την πόλη, τη σημαία.
Να σηκώσουμε παντού μια σημαία Ελληνική και να την ατενίζουμε σαν εικόνα, κάθε στιγμή που μας συμβαίνει κακό. Και βέβαια αν δεν μπορούμε να έχουμε συνέχεια ψηλά μια Ελληνική Σημαία σπίτι μας, ας απαιτήσουμε να υπάρχει σε κάθε δημόσιο κτήριο, σε κάθε επιχείρηση και εργοστάσιο.
Και φυσικά να την βάλουμε πρώτα απ’ όλα να κυματίζει περήφανα στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, το στολίδι του Πολιτισμού μας.