Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Τιμήθηκε ο Γιάννης Τσαβαρής Για την προσφορά του στην Ποδηλασία

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής παρέστη στην τελετή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, καλεσμένος του προέδρου της κ. Θανάση Τερζή, όπου βραβεύτηκε για την συνδρομή του στο άθλημα και απένειμε βραβεία σε Έλληνες αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας για τις επιδόσεις τους το 2013.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής και πρώην Υπουργός κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, οι αντιδήμαρχοι Καλαμπάκας κ.κ. Ηρακλής Αλμπάνης και Γιάννης Ζαρόπουλος, το μέλος της Ε.Ο.Ε. και πρόεδρος της Ε.Φ.Ι.Π. κ. Γιώργος Λενός.
Επίσης το Δήμαρχο Σαλαμίνας τίμησε ο Ποδηλατικός όμιλος Σαλαμίνας «Ο Πρωτέας» για την επιτυχημένη διοργάνωση του αγώνα ορεινής ποδηλασίας MARATHON OPEN M.T.B στα Κανάκια τον Ιανουάριο 2013 αλλά και για την προσφορά του στο άθλημα γενικότερα. Η τιμητική διάκριση έλαβε χώρα την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποίησε ο όμιλος για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.