Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

«ΚΑΜΠΑΡΕ... ΕΛΛΑΣ»


Studio Κυψέλης: Σπετσοπούλας 9 & Κυψέλης, έως 12 Ιανουαρίου -
Επιθεώρηση: Τούλα Μπούτου και Μανώλη Δεστούνη
Επειδή το ιατρικό κατεστημένο είναι πεπεισμένο πως το γέλιο είναι φάρμακο, ελπίζουμε πως η επιθεώρηση θα σας το προσφέρει ανόθευτο, σαν φωτεινό αντίδοτο στη σκοτεινιά των καιρών!
Η επιθεώρησηείναι ένα ιδιαίτερο νεοελληνικό θεατρικό είδος. Ένα είδος μικτού θεάματος με χορό, μουσική, σάτιρα που συνδυάζει την πρόζα με το μονόλογο, το διάλογο και το τραγούδι. Ένα είδος που χωρίς πολιτικές και κοινωνικές δεσμεύσεις ελέγχει την επικαιρότητα και καυτηριάζει με χιούμορ τα κακώς κείμενα... δηλαδή μιλάμε για το «ΚΑΜΠΑΡΕ... ΕΛΛΑΣ».
Το «ΚΑΜΠΑΡΕ...ΕΛΛΑΣ» είναι εμπνευσμένο από τις συνεργασίες και τα αυθεντικά κείμενα της τότε εποχής. Και ξαφνικά διαπιστώνεις το εξής καταπληκτικό: δεν έχεις παρά να αλλάξεις στα ήδη υπάρχοντα κείμενα τα ονόματα με σημερινά και να μεταφέρεις τα τότε γεγονότα στο τώρα. Παρατηρείς, ίσως με τρόμο, ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει σ’ αυτό τον τόπο και τόσα χρόνια ζούμε όλοι- εν αγνοία μας- μέσα σε ένα καμπαρέ... το «ΚΑΜΠΑΡΕ... ΕΛΛΑΣ».
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Σκηνοθεσία: Μανώλης Δεστούνης, Σκηνικά - κοστούμια: Γιοβάννα Πρασίνου, Μουσική: Άκης Φλωρεντής, Χορογραφίες: Σίμων Πάτροκλος, Βοηθός χορογράφου: Erella Meram, Φωτισμοί: Γιώργος Λιβανός
ΠΑΙΖΟΥΝ: Μανώλης Δεστούνης, Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Άννα Μαρία Βιδάλη, Ελένη Μπέη, Γιάννης Κωσταράς, Ηρώ Μητρούτσικου, Έφη Κουτάντου.
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.30, ΣΑΒΒΑΤΟ 19.30, ΚΥΡΙΑΚΗ 20.30

Γενική είσοδος: 12 ευρώ. Πληροφορείες: 6945262890, 6939253280