Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

«Το νόημα του χρόνου» στη σύναξη νέων της Αγίας Τριάδας


Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου και ώρα 7.00 μ.μ, ο Τομέας Νεότητας Σύναξης Νέων του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Το νόημα του χρόνου», με ομιλητή τον Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Πειραιά, Αρχιμανδρίτη π. Νήφωνα Καπογιάννη, στο Πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας Πειραιά.
Ένα μεγάλο και ζωντανό κομμάτι της Πειραϊκής Νεολαίας συγκεντρώνεται κάθε Σάββατο στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας Πειραιά και λαμβάνει μέρος σε πολύ ωραίες και ψυχοφελείς εκδηλώσεις, που με αγάπη διαλέγουν και προσφέρουν, ο Προϊστάμενος του Ναού π. Δανιήλ Ψωΐνος και η Βοηθός και Γραμματέας της Σύναξης κ. Φοίβη Κωνσταντέλλου.
Πολύ καλός ο π. Νήφων, ανάλυσε με πατρική αγάπη και γνώσεις την έννοια του Χρόνου και πραγματικά γίναμε όλοι κατά πολύ σοφότεροι από τα μεστά λόγια, που με πραότητα μας απηύθυνε.
Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Πάνου, την κ. Στέλλα Γεραλή, την κ. Γιανναδάκη.
Ευχόμαστε το έργο της Σύναξης των Νέων να γίνεται όλο και μεγαλύτερο και να συγκεντρώνει, να διδάσκει και να καθοδηγεί τη Νεολαία μας.
Γιώτα Κανδεράκη