Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Δήμος Μοσχάτου Ταύρου...Εκατοντάδες πολίτες στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου  Σε μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου μας, με την παρουσία εκατοντάδων πολιτών από το Μοσχάτο και τον Ταύρο, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, την Κυριακή στις 26 Ιανουαρίου 2014 το πρωί.

        O Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου, αναφέρθηκε στα έργα και τις δράσεις που έχουν γίνει στο Δήμο, ευχήθηκε σε όλους για το νέο έτος και μοίρασε τα κομμάτια της πίτας στους καλεσμένους, ανταλλάζοντας ευχές. Την εκδήλωση μουσικά έντυσε η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου και η χορωδία των της πόλης, κερδίζοντας τα χειροκροτήματα των πολιτών. Με το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε κέρασμα, ενώ οι παρευρισκόμενοι αντάλλαζαν ευχές και εντυπώσεις.
        Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το γεγονός ότι οι πολίτες του Δήμου μας αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή την μεγάλη εκδήλωση για το Δήμο μας. Ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη χρονιά που όλοι βιώνουμε, η μαζική έλευση των κατοίκων σε μία όμορφη τελετή που γίνεται σηματοδοτώντας τη νέα χρονιά, δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει δύναμη να παλέψουμε ακόμα περισσότερο και να αγωνιστούμε για ένα Δήμο πρότυπο, για μία ανθρώπινη πόλη κοντά στους πολίτες.”.