Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Δήμος Σαλαμίνας....Επεκτείνεται το δίκτυο αποχέτευσης


Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας του Δήμου μας με την ΕΥΔΑΠ οι συνεχείς προσπάθειες του Δημάρχου Σαλαμίνας καρποφόρησαν. Η επέκταση του δικτύου αποχέτευσης στην περιφέρεια του νησιού μας ξεκινά.

Έτσι, στις 29 Ιανουαρίου 2014 μέσω επιστολής προς το Δήμο η Διευθύντρια Σχεδιασμού κι Ανάπτυξης της ΕΥΔΑΠ κυρία Ευτυχία Νεστορίδου, ζήτησε στοιχεία τεχνικής φύσεως προκειμένου η εταιρία να εκπονήσει με δικά της έξοδα τις μελέτες με σκοπό αυτές στη συνέχεια να ενταχθούν στο νέο «ΕΣΠΑ» (ΣΕΣ) 2014- 2020.


Στο σχεδιασμό περιλαμβάνονται περιοχές που δεν διαθέτουν σήμερα δίκτυο αποχέτευσης λυμάτων, δηλαδή οικισμοί στην βόρεια Σαλαμίνα όπως το Μπατσί, Ξένο, Ψιλή Άμμος, Αγ. Γεωργίου, Βασιλικά, Ρέστη, κλπ. και νότια όπως Περιστέρια, Κανάκια, Πέρανη, Κύριζα, Ζάρλη – Γυάλα, κλπ καθώς και κεντρικές περιοχές όπως το Ντοροντό.


Άλλη μια επιτυχία της σημερινής Δημοτικής Αρχής έρχεται να επιβεβαιώσει πως όταν υπάρχει προγραμματισμός, καλή συνεργασία και διεκδικητικό πνεύμα, τα προβλήματα του νησιού μας ένα- ένα βρίσκουν τη λύση τους.