Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Στη Σύναξη των Νέων

 Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Αγίας Τριάδας Πειραιά, η σύναξη των Νέων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και τα παιδιά με τον υπεύθυνο της Σύναξης π. Δανιήλ και την Βοηθό – Γραμματέα κ. Φοίβη Κωνσταντέλλου, αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά και για την πρόοδο αυτής της μεγάλης ομάδας που συνεχώς αυξάνεται και προοδεύει.
Γεμάτο το πνευματικό κέντρο από κόσμο, που προσήλθε και αυτό το Σάββατο, όχι για να ακούσει κάποια πνευματική ομιλία, αλλά για να χαρεί με την εξαιρετική στιγμή της υποδοχής της νέας χρονιάς και της ευλογίας της πίτας.

Της κοπής της πίτας προηγήθηκε ένα πολύ όμορφο μουσικό πρόγραμμα που μας έβαλε στο πνεύμα της γιορτής και χαλάρωσε τις καρδιές μας.
Ανάμεσα στους παρισταμένους διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Ρεπόρτερ κ. Άρη Κοτσολάκο, τον κ. Νίκο Πολίτη των Ολυμπιτών Καρπάθου, τους κ.κ Μπάμπη Σηφακάκη, Γιώργο Λαθούρη, τους Επιχειρηματίες κ.κ Θανάση Γαλάτη, Γιάννη Ηλία, Παναγιώτη Πρεδάρη, τις κυρίες, Στέλλα Γεραλή, Ευμορφία Χριστοφή, Ντίνα Τρουπιώτη, Βασιλική Μακρογαμβράκη, τον Εκπαιδευτικό κ. Ανδρέα Δημάκη, την Ποιήτρια κ. Σοφία Πιερίδου, την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου «Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ» κ. Κέρυ Μακρογαμβράκη, την Πανεπιστημιακό κ. Ιωάννα Κονδύλη.
Ευχόμαστε υγεία και πρόοδο στους ανθρώπους της Σύναξης των Νέων που πραγματικά αποτελούν μια όαση μέσα στην πολύβουη και δύσκολη κατάσταση που μας περιβάλει.

Παναγιώτης Κανατσέλης