Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Δήμος Κορυδαλλού...Δεσμοί φιλίας με την Παλαιστίνη

Επίσκεψη σύσφιξης και επαναβεβαίωσης των δεσμών φιλίας πραγματοποίησαν στον Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη ο πρέσβης της Παλαιστινιακής Αρχής στην Αθήνα κ. Marwan Emile Toubassi και ο βουλευτής της Παλαιστίνης και πρώην Δήμαρχος Μπεΐτ Σαχούρ κ. Hanna Atrash. Ο Δήμος Μπεΐτ Σαχούρ, στα όρια του οποίου βρίσκεται η Βηθλεέμ, είναι αδερφοποιημένος με τον Δήμο Κορυδαλλού από το 2000, επί Δημαρχίας Στέφανου Χρήστου.

Οι εκπρόσωποι της Παλαιστινιακής αρχής ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τις εξελίξεις στο παλαιστινιακό ζήτημα και ζήτησαν τη συνέχιση της στήριξης του ελληνικού λαού και των Κορυδαλλιωτών στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού.
Από πλευράς του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του Κορυδαλλιώτικου λαού στον παλαιστινιακό, εκφράζοντας τα διαχρονικά αισθήματα φιλίας, αδελφοσύνης και αλληλεγγύης, που συνδέουν Έλληνες και Παλαιστινίους. Χαρακτήρισε δίκαιο τον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού για λευτεριά και ανεξαρτησία και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του Κορυδαλλιώτικου λαού.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα, ήταν παρόντες ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρος Μερεντίτης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού και Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών Γιώργος Μακρυνός.