Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα από τη ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ


Με το πρώτο άνοιγμα των γραφείων της Φωνής στις 2 Ιανουαρίου, περιμέναμε τον πρώτο φίλο μας για να κόψουμε την πίτα που μας έφτιαξε η φίλη και συνεργάτιδα Ελένη Κασαβελίδη.
Τυχερός της μέρας ο Γιώργος Συντιχάκης των δρομέων Υγείας Πειραιά και του Ζήνωνα, με τον οποίο, μαζί και με, τον εκδότη Δημήτρη Κανδεράκη, τον Αρχισυντάκτη και την Υπεύθυνη Έκδοσης κα Επιμελήτρια της ΦΩΝΗΣ Αναστασία Κουτσουμπού, σταυρώσαμε την πίτα και στη συνέχεια την κόψαμε σε κομμάτια και την μοιράσαμε στους φίλους που προσερχόντουσαν όλη μέρα να μας ευχηθούν.

Δίνουμε πολλές ευχές από την καρδιά μας σε όλους, για Υγεία, Προκοπή, Δουλειά, καλή Παιδεία, Δυνατό Κοινωνικό Κράτος, Ζωντανό Οικογενειακό Ιστό, Πίστη στο Θεό, Αυτοθυσία για την Πατρίδα, Προσωπική Ευτυχία και ευχαριστούμε όλους τους Πειραιώτες και τους κατοίκους των Δήμων του Πειραιά, που έχουν αγκαλιάσει ζεστά τη ΦΩΝΗ των ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ και την έχουν κάνει φίλο και σύντροφο της ζωής τους.
Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένη σε όλους μας, γιατί το αξίζουμε, γιατί κάθε μέρα αποδεικνύουμε ότι έχουμε αντοχές που δεν εξαντλούνται, υπερηφάνεια που δεν τελειώνει και χαμόγελο που δεν σβήνει.

Ελένη Κανατσέλη