Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Απώλεσε την Ελευθερία του Ο Χάρης Παντελεάκος

Ο αγαπημένος φίλος και εκλεκτός αντιδήμαρχος Χάρης Παντελεάκος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την επί χρόνια αγαπημένη του Γεωργία Μπαζάκου-Παντελεάκου, και το μυστήριο έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Περάματος παρουσία στενών συγγενών και εκλεκτών φίλων. Ο γάμος ετελέσθη από την αντιδήμαρχο κ. Γιώτα Βοϊδονικόλα.

Κουμπάροι του ζεύγους ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ζώρζος με τη σύζυγό του δικηγόρο Ράνια Τσιάτσιου, το ζεύγος Μανώλη και Αργυρώς Ψιψίνη, η διευθύντρια του Σκλαβενίτη Κική Αλεξοπούλου, ο ναυπηγός Άκης Φαναριώτης  και η Ρούλα Σαμπατάκου.
Παρόντες μεταξύ άλλων ο βουλευτής κ. Γιάννης Τραγάκης με τη σύζυγό του κ. Ρούλα, ο δήμαρχος  Περάματος  Παντελής Ζουμπούλης, ο πρώην δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκος, ο δημοσιογράφος Τάκης Μαυρέας και φυσικά οι γονείς της νύφης Λεωνίδας και Σταυρούλα Μπαζάκου καιτα αδέρφια της Θοδωρής και Ευανθία με τις οικογένειές τους. Ο κ. Λεωνίδας Μπαζάκος τυγχάνει και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Τραγάκη.

Τους ευχόμαστε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας να ζήσουν ευτυχισμένοι και αγαπημένοι μέχρι τα βαθιά τους γεράματα! Είναι και οι δυο τους χρυσά παιδιά και τους αξίζει το καλύτερο στο νέο αυτό ξεκίνημα της ζωής τους!!!!!!!!