Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Μήνυμα Ανθρώπινης Αλληλεγγύης Από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ξυνή Πειραιά


Η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εκπαιδευτικού Ομίλου  Ξυνή Πειραιά στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, είχε σα στόχο να μεταφέρει ένα ζωντανό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους, το μήνυμα της ανθρώπινης αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.
«Η τιμητική διάκριση στο Μητροπολίτη Πειραιά κ Σεραφείμ είναι η ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης στο πολυσχιδές έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, τόσο κοινωνικ , όσο θρησκευτικό και πολιτιστικό. O Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ είναι ο καθοδηγητής, επίσκοπος και ποιμενάρχης όλης αυτής της προσπάθειας που άκοπα και με εξαιρετικό ζήλο διακονεί όλους τους πιστούς των ενοριών και όχι μόνο » ανέφερε ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή κ .Σοφοκλής Ξυνής.

Ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, Αρχιμανδρίτης, Πατήρ Νήφων Καπογιάννης απευθυνόμενος στους παραβρισκόμενους εξήρε το εκπαιδευτικό αλλά και κοινωνικό έργο του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή και κατέληξε τονίζοντας ότι ο κ. Σοφοκλής Ξυνής έχει αποδείξει έμπρακτα επί σειρά ετών τόσο την ποιότητα στο εκπαιδευτικό έργο, με τους χιλιάδες απόφοιτους που απασχολούνται σε αντίστοιχες θέσεις εργασίας αλλά και την προσφορά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Το δώρο για το τυχερό ήταν μία πανέμορφη κρουαζιέρα για 2 άτομα από την εταιρεία LΟUIS CRUISES με την επωνυμία «Ειδυλλιακό Αιγαίο».

Ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι για όλους δημιουργική, ελπιδοφόρα με χαμόγελα και αισιοδοξία!