Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ


 Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά, ο καθαγιασμός των υδάτων.
Την Κυβέρνηση, στη σημερινή τελετή εκπροσώπησε ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και την Ελληνική Βουλή ο Α΄ Αντιπρόεδρός της κ. Ιωάννης Τραγάκης.

Στην τελετή παρέστησαν: Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Π. Καμμένος, οι Βουλευτές κ.κ. Κ. Κατσαφάδος, Αν. Νεράτζης και Π. Μελάς. Επίσης, ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δ. Καρύδης.
Από τις Ένοπλες Δυνάμεις: οι Αρχηγοί ΓΕΝ Αντιναύαρχος κ. Ευάγ. Αποστολάκης, ΓΕΑ Αντιπτέραρχος κ. Ευάγ. Τουρνάς, Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος κ. Δ. Μπαντιάς, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Ι. Ξυπολιάς, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Π. Κουβάτσος, ο Γ. Γραμματέας του Δήμου κ. Στ. Διαμαντίδης, καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά κ. Χρ. Αγραπίδης.
Οι Αντιδήμαρχοι: κ. Αν. Κάρλες, κα Ευαγ. Σαρρή, κ. Ευστ. Κωνσταντούζος, κ. Ι. Μελάς, κ. Γρ. Καψοκόλης και κ. Ν. Αμοργιανός.
Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Γ. Σιγάλας. Οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ι. Δανιήλ και Ι. Παππάς, ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Β. Κορκίδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Γ. Ζησιμάτος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ν. Βλαχάκος, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κα Β. Ανεμοδουρά, οι Πρόεδροι του ΕΟΤ κ. Χρ. Πάλης και του Ομίλου Unesco Πειραιά κ. Ι. Μαρωνίτης.
Μοναδική αμαύρωση της γιορτής η ύπαρξη ατόμων του Δήμου Πειραιά στην είσοδο της πύλης του ΟΛΠ προς την εξέδρα της ρίψης του Σταυρού, τα οποία δεν γνώριζαν πρόσωπα του Πειραιά και καλεσμένους ή ανθρώπους των Μέσων Δημοσιογραφίας και άφησαν έξω από το λιμάνι συνεργεία της τηλεόρασης, την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Βαρβάρα Ανεμοδουρά, Εκδότες, Δημοσιογράφους και άλλους.
Καλό είναι σε υπεύθυνες θέσεις που έχουν να κάνουν με δημόσιες σχέσεις σε μεγάλες γιορτές και διευκόλυνση προσκαλεσμένων, να μην τοποθετούνται άτομα άσχετα με τον Πειραιά, γιατί αμαυρώνουν την εικόνα του και σχολιάζεται δυσμενέστατα η πόλη μας.
Γιάννης Κανατσέλης