Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Με λαμπρότητα στο Σύνδεσμο Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου


Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Πόρτο Λεόνε στην Καστέλλα, Ίδης 6, ο Σύνδεσμος Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με πολύ κόσμο, όπως πάντοτε.
Η μεγάλη δραστηριότητα του Συνδέσμου τον έχει καταστήσει συνώνυμο της καλής και επιμελημένης εκδήλωσης, της μεγάλης προσφοράς της συνεχούς ενασχόλησης με τα κοινά της πόλης μας.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Χρυσάνθη Μουτσάτσου αλλά και τα άλλα άτομα του Διοικητικού Συμβουλίου, η Γραμματέας Καίτη Μπόζου, η Αγγελική Μουντάκη κ.α, είναι πολύ Δραστήριες με έντονη προσωπικότητα και πολλές ευαισθησίες, με αποτέλεσμα να είναι πολύ αγαπητές στον Πειραιά.
Μετά την κοπή ακολούθησε πλούσιο κέρασμα και όλοι είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε και να πάρουμε ευχές για την καλή χρονιά.
Ανάμεσα στους παρισταμένους διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γιάννη Τραγάκη και τη σύζυγό του, τους Βουλευτές κ.κ Τάκη Μελά, Κώστα Κατσαφάδο, τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, τον πρώην Αντινομάρχη κ. Άγγελο Καστάνη, τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Μελά, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Ξυπολιά, τις κυρίες, Έφη Νικολαΐδου, Άννα Δασκαλάκη, Σταυρούλα Κουστένη, Χρυσούλα Μελά, Μανταλένα Σκοπελίτου, Βάσω Γανωτοπούλου, Αργυρώ Αρβανιτοπούλου, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μικρών Κυκλαδονήσων κ. Πασχάλη Συρίγο, το Μέλος του ΔΣ των Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» κ. Πέτρο Κυριακάκη, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ Γιάννη Μαστρονικόλα, Μύρωνα Καλαϊτζάκη, την Μουσικό και Μαέστρο κ. Ελένη Τσαγκαράκη, τον Γραμματέα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στον Πειραιά και Κοινοτικό Σύμβουλο κ. Ιωακείμ Παπάκη, την Πρόεδρο της ΠΕΦΟ Εικαστικών Τεχνών κ. Ανθή Αντάσουρα, την Αγιογράφο και Κοινοτική Σύμβουλο κ. Δέσποινα Γιατράκου.
Ευχόμαστε πάντα οι εργασίες του Συνδέσμου να είναι έπ’ ωφελεία του Πειραιά και να έχουμε όλοι υγεία.

Ελένη Κανατσέλη