Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ..Έτοιμο το Γήπεδο, αδειοδοτήθηκαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις Οικονομική ενίσχυση αθλητικών σωματείων

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την νόμιμη και ασφαλή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων Μοσχάτου και Ταύρου, η Δημοτική Αρχή, με συντονισμένες ενέργειες και τη συνδρομή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, πέτυχε την ανανέωση της άδειας λειτουργίας και των έξι αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου από την Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων.

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, συνεδρίασε η Επιτροπή Καταλληλότητας και ομόφωνα εισηγήθηκε την έκδοση αδείας για τη λειτουργία του Δημοτικού Γηπέδου Μοσχάτου. Είχαν προηγηθεί η αντικατάσταση του χλοοτάπητα, η πιστοποίησή του από την FIFA και η διοικητική παραλαβή από την Περιφέρεια Αττικής. Ήδη ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, με του επιστολή προς την Ένωση Ποδοσφαιριστών Σωματείων Πειραιά ενημέρωσε ότι πλέον μπορούν να ορίζονται αγώνες ποδοσφαίρου.
Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, η Επιτροπή Καταλληλότητας διενήργησε διαδοχικές αυτοψίες και αποφάσισε ομόφωνα για την άδεια λειτουργίας του γηπέδου του Φωστήρα «Σπύρος Γιαλαμπίδης», του γηπέδου του Άγιαξ Ταύρου και του κλειστού Γυμναστηρίου «Τιμόθεος Ευγενικός» στον Ταύρο.
Στο πρόσφατο παρελθόν η Επιτροπή Καταλληλότητας είχε αποφασίσει την ανανέωση της άδειας λειτουργίας του κλειστού Γυμναστηρίου της οδού Μιαούλη στο Μοσχάτο.

Σημειώνουμε ότι πέραν του κόστους εργασιών για την εξασφάλιση αδειοδότησης όλων των παραπάνω εγκαταστάσεων, ο Δήμος ενέκρινε και επιχορηγήσεις ύψους 42.000 € για τα αθλητικά σωματεία του Δήμου, ποσό το οποίο έχουν ήδη λάβει τα σωματεία στην πλειονότητά τους.