Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Στο Εργαστήρι Ζωγραφικής του ΟΠΑΝ

Από τις καλύτερες, νοστιμότερες και πιο παραγωγικές πίτες που επισκεφτήκαμε, ήταν αυτή του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του ΟΠΑΝ στον Δεύτερο Όροφο της Πινακοθήκης Πειραιά Το οποίο διευθύνουν με τεράστια επιτυχία οι καθηγήτριες Ζωγραφικής, Απόφοιτοι της Σχολής Καλών Τεχνών, κυρίες Χριστίνα και Ιωάννα Μπαλή.
Μακριά από τους πολιτικούς και τις σκοπιμότητες που τους φέρνουν μαϊντανούς σε κάθε εκδήλωση, μαθητές και καθηγητές του εργαστηρίου, διέκοψαν για λίγο, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου το απόγευμα, το μάθημά τους και έκοψαν τη σπιτικιά πίτα τους, φτιαγμένη από τις καθηγήτριές τους Χριστίνα και Ιωάννα και ευχήθηκαν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και Υγεία σε όλους.

Νοστιμότατη και με μεράκι φτιαγμένη η πίτα, όπως και το εργαστήριο Ζωγραφικής άλλωστε, μας έβαλε αμέσως στις αναμνήσεις και τα όμορφα χρόνια της γιαγιάς με τις παραδόσεις. Την κοπή συνόδεψε κέρασμα με αναψυκτικά και, επίσης σπιτικά, εδέσματα.
Να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλους τους συντελεστές της επιτυχίας του Εργαστηρίου Ζωγραφικής και κυρίως τις καθηγήτριες Χριστίνα και Ιωάννα για την προσπάθεια και την αγάπη που δείχνουν στη δουλειά τους.
Ανάμεσα στους παρισταμένους, εκτός των άλλων και, ο εξαιρετικός και Δραστήριος Διευθυντής της Πινακοθήκης κ. Μιχάλης Στάμου, ο Δημοσιογράφος κ. Γιώργος Μπαλής, ο Αρχισυντάκτης μας κ. Γιάννης Κανατσέλης.
Και του Χρόνου Παιδιά με Υγεία και προσπάθεια να ανεβάσουμε τον Πειραιά πολύ ψηλά, τόσο σε Πολιτισμό και Κουλτούρα, όσο και σε Κοινωνική Προσφορά και Αλληλεγγύη.

Ελένη Κανατσέλη