Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Τα κάλαντα της Ομόνοιας


Ο πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητων Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑΣ» Θεόδωρος Τσόντος με μέλη του Δ.Σ., την χορωδία, τον δάσκαλο και  μαθητές της λύρας επισκέφτηκαν το γηροκομείο Πειραιά όπου έψαλλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, χόρεψαν και τραγούδησαν προς μεγάλη ευχαρίστηση των ηλικιωμένων και του προσωπικού που συνεχάρησαν την αντιπροσωπία της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» για την ωραία τους πρωτοβουλία.
Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τον Μητροπολιτικό ναό της Αγίας Τριάδας, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στέφανο Χρήστου, τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, τον Υπουργό κ. Κώστα Αρβανιτόπουλο.
Τέλος όλοι μαζί κατευθύνθηκαν προς το Πασαλιμάνι, στον χώρο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά κι έδωσαν χρώμα και μελωδία Κρήτης χορεύοντας και ψάλλοντας τα παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, προς τέρψη μικρών και μεγάλων που είχαν συγκεντρωθεί εκεί.
Νωρίς το απόγευμα επέστρεψαν όλοι στην «ΟΜΟΝΟΙΑ», κουρασμένοι αλλά ικανοποιημένοι από τις ευχές, την αγάπη και τα καλά λόγια που εισέπραξαν και αντάλλαξαν εγκάρδιες ευχές για το 2014.