Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

Στους απανταχού ΜηλιούςΤο Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014 ο Σύλλογος των απανταχού Μηλίων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και ο Πανελλήνιος Σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΟΜΒΩΝ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ», έκοψαν την πίτα της πρωτοχρονιάς στη Λέσχη τους, Δημοσθένους 1 Πειραιάς, και ακολούθησε μεγάλο κέρασμα και γλέντι με καλή μουσική, και κέφι για να πάνε όλα καλύτερα.
Γέμισε η αίθουσα μέλη και φίλους των Μηλιών που προσήλθαν να ευχηθούν, να συναντήσουν φίλους και συγγενείς από τα παλιά, να πουν ανταλλάξουν λίγες κουβέντες μεταξύ τους.

Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Επίτιμο Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος κ. Μανώλη Πελοποννήσιο, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Πάνου, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μικρών Κυκλαδονήσων κ. Πασχάλη Συρίγο, τους πρώην Προέδρους των Απανταχού Κιμωλίων «Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ» κ.κ Μαρία Λογοθέτη, Γιάννη Βεντούρη, τον Επιχειρηματία κ. Γιάννη Ηλία, τις κυρίες Ντίνα Τρουπιώτη, Αικατερίνη Βαρελά.
Να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε την Πρόεδρο και την Γραμματέα των Μηλίων κυρίες Χρυσούλα Ευριπίδου – Τομπαλίδουμ, Καίτη Μωραΐτη – Λιβανίου, καθώς και τον Πρόεδρο των Φίλων των Κατακομβών Μήλου κ.κ Μανώλη Μρκάκη, για την άρτια διοργάνωση της γιορτής.

Ελένη Κανατσέλη