Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

Αγιασμός Υδάτων και πίτα στο Πέραμα

 Στο δήμο Περάματος, μετά τον αγιασμό των Υδάτων, ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον δήμαρχο κ. Παντελή Ζουμπούλη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της πόλης. Σε μια κατάμεστη αίθουσα, τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος ο οποίος και ευχήθηκε υγεία και προκοπή για όλο τον κόσμο.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Ζουμπούλης ο οποίος και έκανε μια ανασκόπηση της τριετούς θητείας του, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο Δήμο, για τις παροχές που εξασφάλισε και τα έργα που ολοκλήρωσε, ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν, ιδιαιτέρως από πολιτική ηγεσία τους αντιπεριφερειάρχες κ. Στέφανο Χρήστο και κ. Λεωνίδα Αθανασιάδη αλλά και όλους τους συνεργάτες του.

Και μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, δήλωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές αλλά θα στηρίξει την υποψηφιότητα της άξιας και πολλά υποσχόμενης αντιδημάρχου Γιώτας Βοϊδονικόλα η οποία θα διεκδικήσει τη δημαρχία και θα αγωνιστεί με την παράταξη για την ανάπτυξη και την ευημερία του δήμου Περάματος και των κατοίκων της όμορφης αυτής πόλης.
Στην τελετή παρέστησαν, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γιάννης Τραγάκης, ο Βουλευτής κ. Τάσος Νεράντζης, οι αντιπεριφερειάρχες Στ. Χρήστου και Λ. Αθανασιάδης, οι αντιδήμαρχοι Γ. Βοϊδονικόλα, Χ. Παντελεάκος, Λ. Γιακουμής, οι πρώην δήμαρχοι Γ. Γλύκας, Γ. Λαγουδάκος, Γ. Πατσιλινάκος, οι υποψήφιοι συνδυασμών Δ. Θεοδωρολέας, Γ. Παρασκευόπουλος, Φ. Κάκαρης, Γ. Λαγουδάκης, δημοτικοί σύμβουλοι νυν και πρώην, οι δημοσιογράφοι Ε. Κανατσέλη και Τ. Μαυρέας, η Ιατρός κ. Ελένη Κατσουλάκη, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τρύφωνας Σταυρίδης, ο Δικηγόρος κ. Ηλίας Κατσουλάκης.

Δημήτρης Κανδεράκης