Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Η Εθνική Τράπεζα πρέπει να πάει Μπροστά Τουρκολιά καθάρισε το περιβάλλον γύρω σου

Ο Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, ΑλέξανδροςΤουρκολιάς πρέπει να αποβάλλει την στάμπα ότι έγινε διοικητής της Εθνικής από τον Σαμαρά και να αποδείξει τις ηγετικές του ικανότητες.
Ο Α. Τουρκολιάς ο CEO της Εθνικής τράπεζας, αν συνειδητοποιήσει ότι περιβάλλεται από αυτοκαταστροφικούς τύπους θα διασώσει την ιστορία του και μαζί και την Εθνική.
Αφορμή του κειμένου αυτού είναι δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι αναφορές που μας φθάνουν από τραπεζικά στελέχη για τα έργα και ημέραι όχι προφανώς του Ισίοδου αλλά ορισμένων που συνεχίζουν να διαβάλλουν το τραπεζικό σύστημα και να κατηγορούν αδιακρίτως τους πάντες και κυρίως να συνεχίζουν να προκαλούν με τα σχόλια τους.

Εσχάτως βρέθηκε στο επίκεντρο ο διοικητής της ΤτΕ Γιώργος Προβόπουλος ο οποίος από ορισμένους της Εθνικής κατασυκοφαντείται..ναι πολύ καλά διαβάσατε.
Ο Αλέξανδρος Τουρκολιάς ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής τράπεζας τιμώντας την ιστορία του και το έργο του ας συνειδητοποιήσει ότι ορισμένοι που τον περιβάλλουν είναι αυτοκαταστροφικοί που ζημιώνουν με την στάση τους την Εθνική και ακυρώνουν ότι προσπάθειες καταβάλλονται για να μπορέσει να ξεπεράσει τα κεφαλαιακά εμπόδια η τράπεζα.
Ο Τουρκολιάς αν αποφασίσει να συμπορευτεί με αυτούς που έχουν κερδίσει την χλεύη της τραπεζικής αγοράς, αυτούς που δεν υπάρχει τραπεζίτης...στην κυριολεξία που να μιλάει με θετικά σχόλια, αυτούς που είναι υβριστές του συστήματος θα αμαυρώσει την ιστορία του, που έχτισε με συνέπεια επί δεκαετίες.
Ο Τουρκολιάς ας συνειδητοποιήσει ότι ορισμένοι τον βλάπτουν σοβαρά με τις παρασκηνιακές τους συμπεριφορές.
Ο Τουρκολιάς πρέπει να αποβάλλει την στάμπα ότι έγινε διοικητής της Εθνικής τράπεζας λόγω της φιλικής του σχέσης με τον Σαμαρά τον πρωθυπουργό και να αποδείξει ότι μπορεί να δημιουργήσει ένα διοικητικό σχήμα αποτελούμενο από τεχνοκράτες και όχι αυτοκαταστροφικούς και μανιοκαταθλιπτικούς τύπους που βρίζουν αδιακρίτως τους πάντες.
Δυστυχώς θα αναμέναμε από αυτούς να έχουν διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος και να επιδείξουν σωφροσύνη. Αντ΄ αυτού ορισμένοι βλάπτουν σοβαρά τα συμφέροντα της Εθνικής.
Ο Αλέξανδρος Τουρκολιάς αν λάβει σοβαρά το μήνυμα αυτού του κειμένου θα έχει προσφέρει πολύ μεγάλη βοήθεια στον εαυτό του, στην Εθνική τράπεζα και γενικότερα στο σύστημα.
Το κείμενο αυτό δεν έχει στόχο, να παρέμβει στα εσωτερικά της Εθνικής, να επηρεάσει καταστάσεις, να προβεί σε υποδείξεις, να ενσπείρει αμφιβολίες, να προκαλέσει οργή, να θεωρηθεί συκοφαντία κατά μέρους της διοίκησης.....
Μας θλίβει το γεγονός ότι αντί το σύστημα να είναι ενωμένο είναι διαιρεμένο...
Απλά αποτυπώνουμε μια πραγματικότητα που όλοι βλέπουν και σχολιάζουν.
Είναι αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός «ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι».
Δημήτρης Ζακοντίνος
Οικονομικός Αναλυτής

Αντιπρόεδρος ΕΛΙΣΜΕ