Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Στον Σύνδεσμο Γυναικών Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων

 Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου το μεσημέρι, στο Ξενοδοχείο Κάβο Ντόρο της Καστέλλας, ο Σύνδεσμος Γυναικών Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, έκοψε την πατροπαράδοτη πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Γέμισε η μεγάλα αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου με τα μέλη και τους φίλους του δραστήριου αυτού συνδέσμου που προσφέρει πολλά στον Πειραιά, τόσο σε θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, όσο και Κουλτούρας και Πολιτισμού.

Την Πίτα έκοψε η Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κική Καλογεράκου, με όλο το Διοικητικό της Συμβούλιο και ευχαρίστησε τους παρόντες για την αγάπη και τη συμμετοχή τους στις προσπάθειες που κάνει ο Σύνδεσμος.
Μεταξύ των προσελθόντων, εκτός των άλλων και, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Ιωάννης Τραγάκης μαζί με τη σύζυγο του κ. Σμαράγδα Τραγάκη (Μέλος του Συνδέσμου), οι Βουλευτές κ.κ Αναστάσιος Νεράντζης, Κων/νος Κατσαφάδος, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλειος Μιχαλολιάκος, η κ. Αργυρώ Αρβανιτοπούλου, Μητέρα του Υπουργού Κώστα Αρβανιτόπουλου, η Διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Παιδείας κ. Μαρία Καρτελιά, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Κουβάτσος Παναγιώτης, ο Πρόεδρος των Μαντινέων Αττικής κ. Κουμπέτσος Κων/νος, η Πρόεδρος της Ε.Γ.Ν.Υ.Α. (Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων) στο Λαγονήσι κ. Αρτοπούλου Αικατερίνη, η τέως Διευθύντρια του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας κ. Σανιδά Ιωάννα, η Υποδιευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου ΠΙΚΠΑ Μιχαλήνειο Πειραιά κ. Δουρούκα Σοφία με τις εκπαιδευτικούς κ. Δερβένη Νίκη και κ. Πετρινώλη Αντωνία, η Εκπρόσωπος του Συλλόγου Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες στο Άστρος Κυνουρίας κ. Αγρανιώτη Ανθούλα, η Πολιτευτής, πρώην Αντιδήμαρχος κ. Σαμαρά Μίνα, ο Ιατρός και Αντιπρόεδρος του Πειραϊκού Συνδέσμου κ. Καλογεράκος Παντελής, η Καθηγήτρια του Εθνικού Ωδείου κ. Άννα Διαμαντοπούλου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ κ. Ανδρέας Σταματιάδης μαζί με τη σύζυγο του κ. Ελένη Σταματιάδη (Μέλος του Συνδέσμου), ο παλαίμαχος μπασκεμπολίστας του Ολυμπιακού κ. Βαμβακούσης μαζί με τη σύζυγο του κ. Ευαγγελία Βαμβακούση (Μέλος του Συνδέσμου), οι κυρίες Μαίρη Μακεδών, Χαριτίνη Κοντοθανάση.
Όπως κάθε χρόνο στην κοπή της πίτας ο Σύνδεσμος έδωσε τα παρακάτω χρηματικά ποσά – βοηθήματα:
Στην Ε.Γ.Ν.Υ.Α,1000 ευρώ, 500 ευρώ στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο ΠΙΚΠΑ – Μιχαλήνειο Πειραιά, 500 ευρώ στο Σύλλογο Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες στο Άστρος Κυνουρίας.
Στο μουσικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα ήταν: Κατερίνα Ροκά τραγούδι, Βασίλης Χατζηλούκας τραγούδι και κιθάρα και Παναγιώτης Πανταζόπουλος μπουζούκι.
Τα φλουριά έπεσαν: Στην κ. Όλγα Στεφαδούρου και στον κ. Αρτόπουλο (Σύζυγος της Προέδρου της ΕΓΝΥΑ)
Με 2014 θερμές ευχές για υγεία, ευτυχία, χαρά και δυναμικές ιδέες, η δραστήρια χαμογελαστή και αγαπητή σε όλους Έφορος Δημοσίων Σχέσεων και Κοινωνικών Εκδηλώσεων του Συνδέσμου κ. Γερασιμίνα Κατσή υποδέχτηκε τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους, όπου μαζί με τις κυρίες Κωστοπούλου Δώρα και Σακελλαράκη Λένα απέδειξαν αναμφισβήτητα για άλλη μια φορά την τέλεια οργάνωση που είχε η εκδήλωσή τους.
Η Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κική Καλογεράκου, έχει κατορθώσει έναν απλό Σύνδεσμο να τον μετατρέψει σε δυνατό εργαλείο Πολιτισμού, Προσφοράς στο Συνάνθρωπο που υποφέρει και αρωγό του Δήμου και των Κοινωνικών Υπηρεσιών σε πολλά θέμα που αφορούν την Πειραϊκή Κοινωνία. Ευχόμαστε αυτή η μεγάλη προσφορά να βρίσκει ανταπόκριση και σε άλλους συλλόγους και να γίνεται παράδειγμα για μίμηση.

Ελένη Κανατσέλη