Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Πολυνίκης ο Κορυδαλλιώτης Φωτογράφος Γιώργος Τσίγκας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καβάλας, στις 18 Ιανουαρίου 2014, η τελετή απονομής του πανελλήνιου διαγωνισμού φωτογραφίας, με θέμα τη «θάλασσα», που διοργάνωσε το Ναυτικό Μουσείο Καβάλας.
Στο διαγωνισμό αυτό, πολυνίκης αναδείχθηκε ο Κορυδαλλιώτης φωτογράφος κος ΤΣΙΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ο οποίος «σαρώνοντας» κυριολεκτικά τις διακρίσεις, κατέκτησε την 1η και 2η θέση στην κατηγορία της έγχρωμης φωτογραφίας ενώ στην κατηγορία της ασπρόμαυρης την 2η και 3η θέση καθώς και δύο τιμητικές αναρτήσεις.
Η κρίση των έργων έγινε από τριμελή επιτροπή καταξιωμένων φωτογράφων, με διεθνείς διακρίσεις, προερχόμενοι από Καβάλα, Καστοριά και Αθήνα και σύμφωνα με τα πρότυπα διεθνών διαγωνισμών, με ένα σύστημα αρκετά πολύπλοκο, για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των κρίσεων και να επιλεγούν οι καλύτερες από τεχνική και καλλιτεχνική άποψη, φωτογραφίες, για να κοσμήσουν το Ναυτικό Μουσείο Καβάλας.
Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, όπου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο, ο Κορυδαλλιώτης φωτογράφος παρέλαβε από το Δήμαρχο της πόλης κ. Σιμιτσή Κωστή, το βαρύτιμο πρώτο βραβείο για το έργο του «kitesurf».

Το παρών έδωσαν βουλευτές, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Περιφέρειας, των θεσμικών αρχών του τόπου καθώς και η τριμελής κριτική επιτροπή (κ.κ. Ιατρόπουλος Σπ, Μυτιληνός Γ. & Τσούρτσουλας Δ.), όπως και το Δ.Σ. του Ναυτικού Μουσείου Καβάλας με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Τζανάκο Χρήστο.

Ο κος Τσίγκας, αφού παρέλαβε και τα αντίστοιχα βραβεία των υπόλοιπων διακρίσεων του, ευχαρίστησε τα μέλη της κριτικής επιτροπής καθώς και τους παρευρισκόμενους, για την τιμή που του έκαναν να μοιραστούν μαζί του αυτή τη χαρά, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια στο σημαντικό έργο που επιτελεί το Ναυτικό Μουσείο Καβάλας.