Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Στον Εξωραϊστικό Νέου ΦαλήρουΤην Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 18.30, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέου Φαλήρου πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Αντιπροέδρου κ. Ελένης Σταματοπούλου και ακολούθησε η ευλογία του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νέου Φαλήρου π. Ιωάννη Λιακόσταυρου.
Παρευρέθησαν, εκτός των άλλη και, η εκπρόσωπος του Γ΄ Δημοτικού Διαμερίσματος κυρία Μαρία Ηλιάκη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Νέου Φαλήρου κ. Άρης Σκληβανιώτης,
ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Νέου Φαλήρου κ. Μιχαήλ Γκιών, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου κ. Ρούλα Λαγκαδιανού, η Πρόεδρος της Χ.Ε.Ν. Νέου Φαλήρου κ. Άντα Σταματοπούλου, η Αρχηγός του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Νέου Φαλήρου κ. Νάσια Ψωμά, η κυρία Όλγα Κυρίτση, ο Συγγραφέας και Εκπαιδευτικός Δρ. Ευάγγελος Αθηναίος, ο ερευνητής Πειραϊκής ιστορίας Στέφανος Μίλεσης, η κ. Εύα Μπογιατζή, ο πρώην Διαμερισματικός Σύμβουλος κ. Μάριος Σαμοθράκης, οι κ.κ. Αλέξανδρος και Νότα Κατιφέογλου, ο κ. Ευάγγελος Χαρλαύτης του Πειραϊκού Συνδέσμου και πολλοί άλλοι φίλοι του Συλλόγου.

Στέφανος Μίλεσης