Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Οι Γλυκές κρίσεις της κυρά Όλγας


Ο Κύριος Ευάγγελος Αθηναίος


Όπως πάντα τίμησε τους Νέοφαληριώτες που κόψαμε την πίτα του Συλλόγου εδώ στο αγαπημένο Νέο Φάληρο.
Ο κ. Αθηναίος είναι ένας αγαπητός επιστήμονας, έχει τίτλους σπουδών, ώρες διδασκαλίας, ανεπανάληπτες για το Πανεπιστήμιο από όπου πέρασε. Εκπαιδευτικός ήρεμος και ψύχραιμος με τους μαθητές του είναι πάντα φίλος. Οι συνεργάτες του τον αγαπούν, αλλά και εκείνος με τη σειρά του, σέβεται και υπολογίζει χωρίς καμμία εξαίρεση όλους εμάς, που τον γνωρίσαμε.
Να είναι πάντα ευτυχισμένος, με την οικογένειά του. Ο Θεός να προστατεύει το σπιτικό του.

Η κα Παγκάλου Αθηνά
Τίμησε με την παρουσία της την κοπή της πίτας μας. Εδώ στο Νέο Φάληρο, για όσους δεν την γνωρίζουν, είναι μία εξαίρετη υψίφωνος. Έχει μια εκλεκτή – γλυκιά φωνή, ξεκούραστη σαν την ηλιαχτίδα. Στον κόσμο της Χορωδίας έχει πάντα επιτυχίες. Όσο μεγαλώνει η φωνή της γίνεται πιο όμορφη, ποιο γλυκιά. Συγχαρητήρια.
Φώτο παγκάλου αθηνά, αν υπάρχει
H Πινακοθήκη της ΦΩΝΗΣ

Στο φύλλο της 23 Ιανουαρίου 2014, έχει ένα απίθανο πίνακα της αξέχαστης Ελληνικής οικογένειας. Να είσαστε καλά εσείς τα δύο μοναδικά πλάσματα εξυπνάδας και δημιουργίας, Μαρία Μπουκουβάλα και Αναστασία Κουτσουμπού, που κατασκευάζετε μόνο επιτυχίες.

Μανώλης Λαουτάρης

Από καλλιτεχνική γενιά. Συγκεντρώνει το άριστα σε όλους τους τομείς. Ζωγράφος και μουσικός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, ενδυματολόγος και ποιητής, σκιτσογράφος αλλά και λαογράφος. Έργο του ζωής όμως είναι ο Καραγκιόζης, η καταγωγή του, η εξέλιξή του. Αγωνίζεται σαν Θιασάρχης Σκιών, με τις ιστορίες του, να σώσει τον Καραγκιόζη από τη φθορά του χρόνου και την εξυπνάδα του, προσπαθεί να βελτιώσει στο καλύτερο τις εμφανίσεις του Καραγκιόζη, στη σκηνή, τώρα όμως και σε πολύ μικρούς περιπάτους με τα κοινό που τόσο τον θαυμάζει.

Το Λογοτεχνικό Στέκι της Φωνής
Πρωτοπορεί στον εβδομαδιαίο Τύπο του Πειραιά. Και τούτο διότι όλοι βλέπουμε ότι τα ωραία ποιήματα των αναγνωστών της Φωνής, μπορούν να στολίσουν την ανθολογία της εποχής μας. Οι συνεργάτες που δημοσιεύουν τα υπέροχα ποιήματά τους, δεν έχουν τίποτα λιγότερο από ποιητές που αγαπήσαμε.

Κύριε Δημήτρη Πάνου

Ευχαριστούμε για τα ποιήματα του αθάνατου Κωστή Παλαμά που μας στείλατε. Θέλω να γράψω ότι παρακολουθώ τους αγώνες σας και θαυμάζω την υπομονή και την επιμονή σας, μέχρι να τα καταφέρετε. Ο Πόρος ως φαίνεται έχει δυναμικούς συμπαραστάτες.

Κυρία Αναστασία Δαμαλά

Εύχομαι να έχετε επιτυχίες στο Ίδρυμά σας. Θα είμαι πάντα στο πλευρό σας και με όλες τις μικρές μου δυνάμεις θα σας βοηθήσω. Καλές επιτυχίες.ΟΛΓΑ ΚΥΡΙΤΣΗ