Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Στον 4ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πειραιά

 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο 4ος Πυροσβεστικός Σταθμός Πειραιά με Διοικητή τον Πύραρχο κ. Γεώργιο Γερακάρη. Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Δανιήλ Ψωϊνος, παρουσία του προσωπικού του σταθμού και πολλών εκλεκτών καλεσμένων.
Στη συνέχεια, ο Διοικητής έκανε έναν απολογισμό κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας του και ευχαρίστησε όλους τους υπαλλήλους, τους εθελοντές, όλους τους φορείς, και όσους βοήθησαν το έργο της πυροσβεστικής και έδρασαν άμεσα, ακόμα και με κίνδυνο της ζωής τους, σώζοντας συνανθρώπους τους, σε επείγουσες καταστάσεις. 

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Γ. Γερακάρης είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος, ικανότατος Διοικητής που με μεγάλη αίσθηση του καθήκοντος έχει συντονίσει δύσκολες επιχειρήσεις - καθότι η περιοχή την οποία ελέγχει είναι η πιο επικίνδυνη σε όλη την Αττική – και μαζί με τη συντονισμένη συνεργασία προσωπικού, φορέων και εθελοντών, τις έχει φέρει όλες εις πέρας με μεγάλη επιτυχία.
Στην τελετή παρευρέθηκαν, εκτός των άλλων και, οι κ.κ Δήμαρχοι, Περάματος Παντελής Ζουμπούλης, Κερατσινίου – Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής, ο Διοικητής της Ναυτικής Βάσης Κανελλόπουλος, πλοίαρχος κ. Γ. Διαμαντάκης, ο προϊστάμενος του κεντρικού Πυροσβεστικού Σταθμού βάσης Κανελλόπουλος, πλωτάρχης κ. Γ. Βαστής, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Περάματος κ. Χ. Τσάτσαρης, η διευθύντρια της Αστυνoμίας στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής κ. Κ. Κορώνη, ο Διοικητής, Αρχιπύραρχος κ. Β. Φλόκας και ο Υποδιοικητής, Πύραρχος κ. Φ. Παντελεάκος των Πυροσβεστικών Σταθμών Πειραιά, ο κ. Κ. Σπανός από την εταιρία ΕΤΕΚΑ, ο κ. Χ. Γερακαράκης από την COSCO, ο κ. Κ. Θεοδοσίου από την SHELL, ο πρώην αντιδήμαρχος Κερατσινίου κ. Ι. Τζιώτης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΕΡΑΤΩ” κ. Θ. Μπουντούρη, ο πρόεδρος και αντιπροσωπεία  από τον Όμιλο Φίλων του Δάσους Σαλαμίνας κ. Α. Παπαλεξάνδρου, αντιπροσωπεία από το Εθελοντικό Σώμα Σαλαμίνας Αντιμετώπισης Καταστροφών ΕΣΣΑΚ, αντιπροσωπεία από τις δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας ΔΕΣ με τον πρόεδρο κ. Η. Φρήμα και τον συντάκτη κ. Ι. Γαβρίλη, η επιχειρηματίας κ. Α. Γκανά και πολλοί άλλοι.
Η όμορφη τελετή ολοκληρώθηκε με δεξίωση με πλούσια εδέσματα.

Ελένη Κανατσέλη