Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

Μέχρι Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στο Κτήριο της Κανθάρου στον Πειραιά (Ηρώων Πολυτεχνείου 91 και Κανθάρου),Έκθεση για τη Ναυτιλία παρουσιάζεται μέχρι την Το αφιέρωμα στη Ναυτιλία περιλαμβάνει : παραδοσιακά σκαριά πλοίων, ομοιώματα πολεμικών πλοίων, πίνακες με ναυτικούς κόμπους, ναυτικές στολές Βαλκανικών πολέμων, ιστορικούς ναυτικούς χάρτες, κάδρα με ιστορικές συλλογές πλοίων, όργανα μέτρησης, οπτικοακουστικό υλικό για την κατασκευή παραδοσιακών σκαριών του 18ου – 19ου αιώνα, καθώς και βίντεο αφιερωμένο στο πολεμικό και εμπορικό ναυτικό.
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: 10.00 – 14.00 και 18:00 – 20:00. Σαββατοκύριακο: 10.00 -14.00.


Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και ώρα 18.30 στο αμφιθέατρο Άλκης Αργυριάδης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κεντρικό Κτήριο Προπύλαια, Πανεπιστημίου 30, η Αλληλεγγύη για όλους διοργανώνει συζήτηση με τους Πέτρο Λινάρδο Ρυλμόν, οικονομολόγο και τους Τάκη Νικολόπουλο – Δημήτρη Καπογιάννη, καθηγητές στο ΤΕΙ Μεσολογγίου – συγγραφείς του βιβλίου “Εισαγωγή στην Κοινωνική και Αλληλέγγυα οικονομία”.
Μετά τη συζήτηση θα ακολουθήσει “συνεργατική” οινοποσία και φαγοποσία και θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να συζητήσουμε με μέλη συνεργατικών εγχειρημάτων που ήδη λειτουργούν καθώς και με νέες πρωτοβουλίες που ξεκινούν.
Πληροφορίες: 210 - 3801921

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 19:30 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο Αμπελάκι, ο σύλλογος EΠΟ Σαλαμινομάχων θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτας του.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα στο Παρεκκλήσι το Συλλόγου Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσης «Ο Μέγας Βασίλειος», Μαυρομιχάλη 32 Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην οποία θα μιλήσει ο Συγγραφέας και Θεολόγος Νικόλαος Βασιλειάδης με θέμα: «Οι Τρεις Ιεράρχες Οικουμενικοί Δάσκαλοι». Είσοδος Ελεύθερη.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 11 το Πρωΐ στον Πειραϊκό Σύνδεσμο Πειραιά, Καραΐσκου 104, η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά κόβει την πίτα της. Είσοδος Ελεύθερη.

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 11 το πρωΐ στην αίθουσα Εκδηλώσεων της Ένωσης Σμυρναίων Πειραιά – Νίκαιας, 28ης Οκτωβρίου και Θεσσαλίας, Πλατεία Κρήνης στη Νίκαια, η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά θα κόψει την πίτα της.