Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου2014 και ώρα 18.00 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (Λουδοβίκου 1, Πλατεία Οδυσσού), ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Πειραιά, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Θα βραβευτεί ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ.Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και ώρα 11 το πρωΐ στο 1ο Ειδικό Σχολείο Πειραιά, Λεβαδείας 95 Καμίνια, θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Σάββατο 25 Ιανουαρίου και ώρα 6.00 ο Σύλλογος Αμοργιανών κόβει την πίτα του στο Χατζκυριάκειο ΄Ιδρυμα.


Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ., η Ένωσις Ρενκιωτών - «Οφρυνιωτών» «Ο Άγιος Γεώργιος» κόβει την πίτα  της στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου ( Π.Τσαλδάρη 184, α΄ όροφος). Θα ακολουθήσει δεξίωση και μια μεγάλη έκπληξη.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 19.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  στα Αμπελάκια, το Δ.Σ. Σαλαμινομάχων θα κόψει την πίτα του.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 6.00 μ.μ. η ο Σύλλογος Κρητών Περάματος «Η Μάχη της Κρήτης» κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στην αίθουσα της ΄Ενωσης Ποντώιν Περάματος (Λεωφ. Ειρήνης 211, Πέραμα.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου και ώρα 9 το βράδυ στο Ξενοδοχείο Αθενς Λήδρα Μάριοτ της Λεωφόρου Συγγρού στην Αθήνα, ο Ροταριανός Όμιλος Πειραιάς Καστέλλα – Ανατολή θα κόψει την Πίτα του. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Αρβανιτόπουλος με θέμα: «Η Ελληνική Παιδεία Σήμερα»


Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ στο Ξενοδοχείο ΣΑΒΟΫ, ο Δημοτικός Συνδυασμός «Πειραιάς όλοι μαζί» του Αντώνη Καλογερόγιαννη θα κόψει την πίτα του.