Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 8:30 το βράδυ στο χώρο Τέχνης ΕΛΑΙΩΝ LOFT, Βέλους 3 και Ναυτικού 17, παρά την Λεωφόρο Αθηνών, στάση Ελαιώνας, θα μιλήσει ο Γέρων Εφραίμ ο Βατοπεδινός.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα η Β’ Δημοτική Κοινότητα θα κόψει την πίτα της στα γραφεία της, Δραγάτση 1α.


Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 13.00 στη Χατζοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Πόρου, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά και οι Δήμοι Πόρου, Ύδρας και Σπετσών, συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Αύξηση της αξίας των γεωργικών προϊόντων», (Ενίσχυση μεταποίησης και εμπορίας γεωργικών προϊόντων) και «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών».

Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα στο 1ο Λύκειο Κερατσινίου, Υψηλάντου 176, πάρκο πρεσσόφ Κερατσίνι, θα παιχτεί η ταινία « ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΙΓΕ ΠΙΤΖΑΜΕΣ» μια αντιφασιστική ταινία του Μάρκ Χέρμαν (2008). Είσοδος Ελεύθερη

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα η Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων θα κόψει την πίτα της στα γραφεία της, επί της Οδού Αγίου Δημητρίου, έναντι Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων.

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα στα γραφεία του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου, Γιαννοπούλου 6, θα κοπεί η πίτα του Συνδέσμου.