Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 12 το Μεσημέρι, στο Ξενοδοχείο Σαβόϋ του Πειραιά, Κανθάρου και Ηρώων Πολυτεχνείου, περιοχή Βρυώνη, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Καλογερόγιαννης της Δημοτικής Κϊνησης «Πειραιάς όλοι Μαζί» θα δώσει συνέντευξη Τύπου.


Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και ώρα 5 το απόγευμα στο Δημαρχείο Περάματος διοργανώνεται Συζήτηση και Επιστημονική Παρέμβαση για τη διαχείριση απορριμμάτων, αποβλήτων και χωροταξίας

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα, ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργανώνει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δομής που δημιούργησε σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων στη Δημοτική Κοινότητα Άσσου-Λεχαίου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Περιγιαλίου (Κροκιδά 62, έναντι αγίας Σωτήρας τηλ. 2741087861).

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 2014  και ώρα 19 το απόγευμα, στον Κινηματογράφο της Σβούρας στη Νίκαια, Π. Τσαλδάρη 123 και Καισαρείας, θα προβληθεί η κινηματογραφική ταινία του Μπέρτολ Μπρεχτ «Και οι Δήμιοι Πεθαίνου», μία από τις καλύτερες Αμερικάνικες ταινίες ενάντια στο φασισμό. Είσοδος Ελεύθερη. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση

Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα στα γραφεία της Φλέμιγκ 154 στο Πέραμα, η Δημοτική Κίνηση «Νέοι άνθρωποι, νέα Πορεία» του Υποψήφιου Δημάρχου Θόδωρου Τερζή κόβει την πίτα της.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, ώρα 20.00΄, στο ΓΚΑΡΑΖ (Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού), η ΙΩΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ διοργανώνει την παρουσίαση της GUERNICA του Picasso από την εικαστικό Κάλλια Παπαθεοδώρου - Bertold Brecht από τον συγγραφέα Βαγγέλη Λέλη - "Η Εβραία" θεατρικό του Brecht με την Γεωργία Μπαχού και τον Δημήτρη Κρασσόπουλο. Σκηνοθεσία Αντώνη Παπαδόπουλου

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 7 μ.μ, στο Πνευματικό Κέντρο Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Κερατσινίου, ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας και οι Ιεροί Ναοί του Δήμου διοργανώνουν Πανδημοτική Εορταστική Εκδήλωση προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Λουκά Τζανή, Επίκαιρη Ομιλία του κ. Αντωνίου Αντωνάκου, καθηγητή – συγγραφέα, με θέμα: «Οι παιδαγωγικές και κοινωνικές αντιλήψεις των Τριών Ιεραρχών και ο ιστορικός τους ρόλος.».
Μουσική και Τραγούδια, από χορωδίες Σχολείων και Ενοριών του Δήμου μας. Δεξίωση και προσφορά αναμνηστικών δώρων στους εκπαιδευτικούς.


Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 6:00 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο ''Αντώνης Σαμαράκης'', η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Κερατσινίου - Δραπετσώνας ''ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ'' και ο Επικεφαλής Χρήστος Βρεττάκος σας καλούν στην εκδήλωση Ανακήρυξης Υποψηφίου Δημάρχου.

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 8 το βράδυ, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, Καραΐσκου 104 Πειραιάς, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα κόψουν την πίτα τους.


Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιωνιδείου Σχολής, Σωτήρος Διός 17, ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Ιωνιδείου θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του και θα βραβεύσει τους συναποφοίτους του.