Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Εκδηλώσεις Νίκαιας -Ρέντη ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2014Κυριακή 9/02
κεντρική πλατεία Ρέντη - ώρα 11:00: Εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών, φουσκωτά παιχνίδια, κλόουν,  και πολλές δραστηριότητες για παιδιά.
Πλατεία Αγίου Γεωργίου ώρα: 11.00, (στον αύλειο χώρο του 3ου Δημοτικού) Εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών ,φουσκωτά, ψυχαγωγικό πρόγραμμα με κλόουν, face painting .

Σάββατο 15/02
πλατεία  Οσίας Ξένης - ώρα 11:00: Εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών, παιδικής ζωγραφικής και αγγειοπλαστικής της Δ/νσης Πολιτισμού, χορευτικά δρώμενα από σχολεία της πόλης και λαϊκό πρόγραμμα με το συγκρότημα του Γιάννη Λαμπράκη.  Θα προηγηθεί παρέλαση στις γειτονιές της πόλης. 

Κυριακή 16/02
πλατεία Παιδικής Στέγης – ώρα 11:00: Εκδήλωση με τη συμμετοχή του τμήματος Παραδοσιακών Χορών της Δ/νσης Αθλητισμού και εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών.  Θα προηγηθεί παρέλαση στις γειτονιές της πόλης.

Σάββατο 22/02
πλατεία Δ. Κουμπάκη - ώρα 11:00: Παιχνίδια για τα παιδιά με φουσκωτά, κλόουν, πολλές δραστηριότητες και εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών από τα Εργαστήρια της Διεύθυνσης Πολιτισμού. 

Κυριακή 23/02
 πλατεία Κρήνης– ώρα 11:00
Κλόουν, face painting, μπαλονοκατασκευές και εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών για παιδιά.  

Σάββατο 1/03
πλατεία Χαλκηδόνας - ώρα 11:00
 Μπαλονοκατασκευές, face painting, χορευτικό πρόγραμμα από τα τμήματα ενηλίκων των παραδοσιακών χορών της Δ/νσης Αθλητισμού και λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα του Γιάννη Λαμπράκη.  Θα προηγηθεί παρέλαση στις γειτονιές της πόλης .

 Κυριακή 2/03
κεντρική πλατεία Ρέντη

Χορευτικά δρώμενα και συναυλία με το συγκρότημα του Γιάννη Λαμπράκη. Θα προηγηθεί παρέλαση σχολείων και συλλόγων από την πλατεία Βενιζέλου στη κεντρική πλατεία Αγ. Ι. Ρέντη.