Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

Παραφορτωμένο το 2014 σκέψεις, θλίψεις, αλλά και ελπίδες


Έφθασε και το 2014. Σε κάθε αστέρι στα ψηλά, τούτες τις αγαπημένες ώρες, όμως μια φορά το χρόνο. Όταν φεύγει ο παλιός ο χρόνος κι έρχεται ο καινούργιος. Τούτη τη μοναδική νύχτα, στα φωτεινά αστέρια, βρίσκονται οι μορφές των αγαπημένων μας, που μας άφησαν μόνους. Οι μορφές μάς βλέπουνε, μας καμαρώνουν, ζητάνε να μάθουν πως περνάμε, εδώ κάτω στον γήϊνο κόσμο που ζούμε. Για τούτο είμαστε όλοι πάντα χαρούμενοι, τούτη την άγια νύχτα. Έχουμε και εμείς τους ανθρώπους μας κοντά μας. Και με ελπίδες περιμένουμε να τους ξαναδούμε την επόμενη χρονιά.

Μέσα στην απελπιστική φυλακή που μας έστειλαν οι ισχυροί της γης. Σε όλους αυτούς που μας ζήλεψαν, μας μίσησαν, μας κατέστρεψαν, στέλνουμε χωρίς καμμία διάκριση τις ευχές μας. Ο Θεός θα κρίνει όλους αυτούς τους έντιμους διεφθαρμένους, τους ληστές και εγκληματίες, κακοποιούς παντός τύπου. Αυτούς που καταπάτησαν νόμους και διατάγματα, διεθνείς συμβάσεις, έσβησαν αγώνες των λαών, για δικαιοσύνη και ισονομία.
Θα τιμωρηθούν όλοι αυτοί, που μας τα πήραν όλα και μας χάρισαν ανέμους. Ποτέ δεν θα σβήσουν οι ιστορικές αλήθειες, που καθορίζουν τα γεωγραφικά όρια των συνόρων μας. Προστάτιδα δύναμη θα φέρει τον κατακλυσμό και μόνο η Ελλάς, θα επιζήσει στην κοσμογονία που έφθασε. Να ξέρετε το καραβάκι που λέγεται ΕΛΛΑΣ με τις πλούσιες πραμάτειες του, θα βρει λιμάνι ν’ αράξει. Για τούτο υπερήφανε Έλληνα, σου εύχομαι: Με θάρρος σπάσε ρόδια και δεσμά. Αρχιμηνιά καλή χρονιά. Προσπάθησε το κουκούτσι απ’ το ρόδι να ραΐσεις και με πλούτο το νοικοκυριό σου, θα γεμίσεις.
ΟΛΓΑ ΚΥΡΙΤΣΗ