Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Από Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 και κάθε Δευτέρα ανά Δεκαπενθήμερο και ώρα 5:30 με 6:30, στη ΧΕΝ ΠΕΙΡΑΙΑ λειτουργεί ΔΩΡΕΑΝ, τμήμα Ειδικής Γυμναστικής για γυναίκες (τεχνική κίνησης –Αυτογνωσίας σώματος) κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, με την καθηγήτρια  ΝΙΚΗ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟΥ (Μ.S.C. Βιολογία άσκησης). Πληροφορίες: 210-4181674 και 210-4185080


Κυριακή 26 ανουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Συνεδρίων το Πανεπιστημίου Πειραις, (Καραολή καί Δημητρίου 80), με την ευκαιρία της μνήμης των Τριών Ιεραρχών, την ετήσια εορτή της Παιδείας, η ερά Μητρόπολη Πειραιά διοργανώνει όρτιο βραδυνό, που θά μιλήσει κ. πόστολος Νικολαϊδης, Καθηγητής Πανεπιστημίου (ΕΚΠΑ) μέ θέμα: « σημερινή Κρίση πό τό φς τς διδασκαλίας τν τριν εραρχν».
Καλονται καί προσκαλονται νά συμμετάσχουν λοι ο διδάσκαλοι καί καθηγηταί, ο φορες τς κπαιδεύσεως καί σοι γαπον καί πονον τήν Παιδεία.
Εσοδος λεύθερη. Θά κολουθήσει δεξίωση.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, στις 11.00π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου, (Κωνσταντινουπόλεως-Σολωμού-Ομήρου), ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη του Κερατσινίου ο Α.Π.Ο. Κερατσίνι θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα ου. Είσοδος Ελεύθερη.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ώρα 18:30, στον Πολυχώρο «POLIS ART CAFE», Πεσμαζόγλου 5 (άνωθεν Στοάς Βιβλίου και Θεάτρου Τέχνης-Υπόγειο), τηλ. 2103249588   θα γίνει η παρουσίαση των βιβλίων του: Γ. Μάνου, «ΧΡΟΝΟΙ ΔΙΣΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ», Πρόσφυγες της χαμένης Ανατολής ιστορικό αφήγημα και «ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΗΤΑΝΕ ΑΛΛΙΩΣ». Μνήμες Ανατολής 1870-1924 ιστορικό αφήγημα.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 19:30 στην Ιωνίδειο Σχολή Πειραιά ( είσοδος επί την οδού Σωτήρος Διός 17-πεζόδρομος), η Διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά με αφορμή την Εορτή των Ελληνικών Γραμμάτων και των Τριών Ιεραρχών, διοργανώνει διάλεξη με θέμα: «Ποια παιδεία εγγυάται ανάπτυξη» με ομιλητή τον Καθηγητή της Φιλοσοφικής Σχολής του Πάντειου Πανεπιστημίου Χρήστο Γιανναρά. Θα ακολουθήσεις διάλογος με το κοινό.
Είσοδος Ελεύθερη

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 11 πμ στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Νίκαιας-Ρέντη θα γίνει η κοπή της πίτας της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. Κατά την τελετή θα τιμηθεί ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου για την πολύ σημαντική κοινωνική προσφορά και δράση του μέσα από την λειτουργία της «Κιβωτού του Κόσμου»
Θα συμμετάσχει με εορταστικά τραγούδια η Μικρασιατική Χορωδία Νικαίας.Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10, Νίκαια) θα πραγματοποιηθεί τελικά η προγραμματισμένη μεγάλη εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων η οποία ήταν αρχικά για τις 4 Φεβρουαρίου ημέρα Τρίτη.