Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Σάββατο 18 Ιανουαρίου και ώρα 7.00 μ.μ, ο Τομέας Νεότητας Σύναξης Νέων του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας, πραγματοποιεί ομιλία με θέμα: «Το νόημα του χρόνου», με ομιλητή τον Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Πειραιά, Αρχιμανδρίτη π. Νήφωνα Καπογιάννη, στο Πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας Πειραιά.


Τρίτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ., ο Πειραϊκός Φάρος (Πραξιτέλους 173), πραγματοποιεί ομιλία με θέμα: «Αθανάσιος ο Μέγας: φάρος τηλαυγής της Ορθοδοξίας».
Εισηγητής: κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ, θεολόγος, εκπαιδευτικός.


Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, η ΧΕΝ Πειραιά θα επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών. Αναχώρηση από το Δημοτικό Θέατρο 10.00 π.μ.,
Πληροφορίες στη Γραμματεία, τηλ. 210 41.81.674 και 210 41.85.080.


Σάββατο 25 Ιανουαρίου και ώρα 7.00 μ.μ, ο Τομέας Νεότητας Σύναξης Νέων του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας, πραγματοποιεί ομιλία με θέμα: «Ορθόδοξη λειτουργική κατήχηση», με ομιλητή  τον Πρωτοπρεσβύτερο Θεμιστοκλή Χριστοδούλου, στο Παρεκκλήσιο των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, κάτω απόν τον Ναό της Αγίας Τριάδας.


Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 20:30 στον Πολυχώρο ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΥΤΑ, Ανακρέοντος 6 Νέος Κόσμος, ο Σύλλογος Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Πειραιά θα παρουσιάσει το Μιούζικαλ GREASE IS THE WORLD. Είσοδος Ελεύθερη.


Δευτέρα 27 Ιανουαρίου και ώρα 8.00 μ.μ, στο εργαστήρι γλυπτικής του Μ. Κάσση (Τζιροπούλου 15, Νέο Φάληρο), ο Σύλλογος Φίλοι Μουσείου Μάνης Μιχ. Κάσση, πραγματοποιεί ομιλία με θέμα «Μάνη – Λουλούδι από πέτρα», με ομιλητή τον κ. Σαράντο Σακελλάκο – καθηγητή.
Ο φακός του δημιουργού κινείται στον χώρο της Μάνης, καταγράφει την γυναίκα της Μάνης, την αρχιτεκτονική του χώρου, την αγιογραφία και το ανεπανάληπτο τοπίο της Μάνης. Ο Γιάννης Ρίτσος απαγγέλλει στίχους της Ρωμιοσύνης, ειδικά για τη δημιουργία αυτή.


Τρίτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ, ο Πειραϊκός Φάρος (Πραξιτέλους 173), πραγματοποιεί ομιλία με θέμα: «Οι Τρεις Ιεράρχες σήμερα πιο επίκαιροι παρά ποτέ.
Εισηγητής: κ. ΜΑΡΙΑ ΤΖΕΡΜΠΙΝΟΥ- ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, εκπαιδευτικός, Πρόεδρος ΠΕΙΡΑÏΚΟΥ ΦΑΡΟΥ.


Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 5.00 μ.μ, Φίλωνος 34Α, Πειραιά, η Πανελλήνια Ένωση Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή» (Γ.Ε.Χ.Α.) Παράρτημα Πειραιώς πραγματοποιεί εορταστική συνάντηση μητέρων με την ευκαιρία της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία με θέμα: «Η αγωγή των παιδιών σήμερα» και πλαισιώνεται από ποιήματα, τραγούδια και προβολές.
Είσοδος ελεύθερη