Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

Κυριακή 12 Ιανουαρίου και ώρες 10 το πρωΐ με 1:30 τα μεσημέρι, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Πειραιά θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία.


Κυριακή 12 Ιανουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα, ο Ιερός Ναός Αγίου Βασιλείου Πειραιώς και οι εκδόσεις Αρχονταρίκι, παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Αρχιμ. Καλλινίκου Μαυρολέοντος, στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού.
Το βιβλίο περιλαμβάνει σχόλια τα οποία ακούστηκαν από το Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο Καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μηνάς Αλ. Αλεξιάδης, ο αν. Καθηγητής Αναπτυξιακής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Σπύρος Τάνταρος και ο συγγραφέας.


Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014, στις 8 το βράδυ, στο εργαστήρι γλυπτικής του M. Κάσση (Tζιροπούλου15, Ν. Φάληρο, Τηλ-Fax.: 210 4817893), ο Σύλλογος «Φίλοι του Μουσείου Μάνης – Μ. Κάσση» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και θα ακολουθήσει μια ευχάριστη μουσική βραδιά.Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 10.30 π.μ., ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά, πραγματοποιεί την ετήσια γιορτή με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ (Ακτή Μιαούλη 10, κεντρικό κτήριο του ΟΛΠ) και θα τιμηθούν τα μέλη του συλλόγου καθώς και εκλεκτά μέλη της ευρύτερης αθλητικής οικογένειας και ενεργών φορέων της κοινωνίας του Πειραιά.