Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 7 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας Πειραιά η Σύναξη των Νέων της Αγίας Τριάδας θα κόψει την πρωτοχρονιάτική πίτα της.

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 18.30 στό Πολιτιστικό Κέντρου Δήμου Ιλίου "Μελίνα Μερκούρη" (Αγ. Φανουρίου 99) ο πρόεδρος της Π.Ε.Λ.Τ. Γιώργος Λένης, ο πρόεδρος της ΜΕΝ Ιλίου Νίκος Αρκάς,η Πανελλήνια Εταιρία Λόγου & Τέχνης (Π.Ε.Λ.Τ.) και η ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΝΕΩΝ ΙΛΙΟΥ (Μ.Ε.Ν. ΙΛΙΟΥ) θα κάνουν τα εγκαίνια της Εκθεσης Εικαστικών των μελών της Π.Ε.Λ.Τ. θα ακολουθήσει πολιτιστική-μουσική εκδήλωση με θέμα " Η Σμύρνη πρίν την καταστροφή" με την συμμετοχή του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου Δάφνης "Ταξιδευτές Πολιτισμού".


Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 6:30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιά το Κέντρο Ελληνικών Χορών ΔΩΔΩΝΗ θα κόψει την βασιλόπιτα της χρονιάς.


Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 7 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Πειραιά, στα πλαίσια των εργασιών της Σύναξης των Νέων θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλητή τον Πρωτοσύγκελο Πειραιά π. Νήφωνα Καπογιάννη και θέμα: «Το Νόημα του Χρόνου».Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 7 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Πειραιά, στα πλαίσια των εργασιών της Σύναξης των Νέων θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλητή τον π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου και θέμα: «Ορθόδοξη Λειτουργική κατήχηση».